Ολυμπιακος ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Κύπελλο 24-6-2020

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Live Streaming: Δες ΕΔΩ τον αγώνα σήμερα - FREE LINKS

Ολυμπιακος ΠΑΟΚ Live Streaming: Την ήττα (3-2) του πρώτου αγώνα από τον ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει απόψε ο Ολυμπιακός, ώστε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αποφασισμένοι να κάνουν την ανατροπή, για την ήττα με σκορ 3-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είναι άπαντες στον Ολυμπιακό (21:30, Cosmote Sport 1).

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο Καραϊσκάκη, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν τον 28ο τίτλο στην ιστορία τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανατρέψουν εις βάρος τους αποτέλεσμα, αφού η πιο πρόσφατη πρόκριση της ομάδας και, μάλιστα, με επικό τρόπο ήταν τον Φεβρουάριο, όταν είχαν χάσει με 1-0 από την Άρσεναλ στο Φάληρο και πήγαν στο Λονδίνο και κέρδισαν με 2-1.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να κρατήσει ως… εφεδρεία στον πάγκο τον Βαλμπουενά και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή δύο νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέντο, Μπα και Τσιμίκα.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Ο Ραντζέλοβιτς και ο Μασούρας θα ξεκινήσουν αντί του Λοβέρα και του Φορτούνη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης παραμένει ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ξενιτίδης, Καφού, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής και Χασάν.

Ολυμπιακος ΠΑΟΚ Live Streaming: Με… μπλόκο στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ

Για δύο αποτελέσματα παίζει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (21:30, Cosmote Sport 1).

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να υπερασπιστούν το 3-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα και ο Αμπέλ Φερέιρα φαίνεται πως έχει καταστρώσει ένα πλάνο για να πετύχει τον στόχο του.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τρεις χαφ για να αντιμετωπίσει τη δυνατή αμυντική τριάδα των Πειραιωτών στη μεσαία γραμμή.

Όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Βιεϊρίνια και Άκπομ.

Υπάρχει, βέβαια, και το σενάριο να ξεκινήσει ο Στοχ ή ο Πέλκας, αλλά ο Φερέιρα δεν δείχνει διατεθειμένος να ρισκάρει και εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να κρατήσει μακριά τους «ερυθρόλευκους» από την άμυνα της ομάδας του.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Μιχάι και Μπίσεσβαρ.

Πάρτε λινκς…

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://assia.tv/live/spot-liga/?lang=ru

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News