ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Και τώρα οι δυο τους!

Χρειάστηκε να περάσουν 20 ολόκληρα χρόνια ώστε να βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ σε έναν τελικό κυπέλλου, κάτι που συμβαίνει το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ (22/5, 21.00).

OLYMPIAKOS – PAOK Live Streaming

Να τα μαζέψει τα πάντα στο διάβα του κατακτώντας το κύπελλο και το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες έκαναν συντήρηση στα πλέι οφ και πλέον επικεντρώνονται στο παιχνίδι που θα τους δώσει έναν ακόμη τίτλο. Η νίκη του Ολυμπιακού στην κανονική διάρκεια του αγώνα έχει απόδοση 1.85.

Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στον τελικό του κυπέλλου για το… μεγάλο κόλπο! Ο δικέφαλος του Βορρά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν όμως στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος βρήκε τα αγωνιστικά του πατήματα, φτάνοντας σχετικά εύκολα στον τελικό αποκλείοντας την ΑΕΚ και παίρνοντας την 2η θέση στην κόντρα του με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ έχει ως οδηγό τη νίκη του επί του Ολυμπιακού με σκορ 2-0 στον αγώνα των πλέι οφ στην Τούμπα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η νίκη του δικεφάλου του βορρά έχει απόδοση 4.35.Παναθηναϊκός Νέα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Πάντως τα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους έχουν πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να αλληλοκαταστραφούν. Η ισοπαλία που θα οδηγήσει σε παράταση ή ακόμη και πέναλτι προσφέρεται στο 3.55!

Ο Ολυμπιακός μετρά συνολικά 28 κατακτήσεις κυπέλλου Ελλάδας σε 41 τελικούς, ενώ ο ΠΑΟΚ 7 τρόπαια, σε 20 συμμετοχές σε τελικούς. Live Streaming

«Είμαστε διψασμένοι. Αυτό το κλαμπ αξίζει τίτλους και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε άλλον έναν. Είναι ένας τελικός. Σημασία έχει η κατάκτηση κι όχι ο τρόπος που θα έρθει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να το πάρουμε…». Αυτά δήλωσε ο Βιεϊρίνια.

Ο Μαρτίνς είπε: «Γενικότερα δεν παίζει ρόλο κάτι από αυτά. Μιλάμε για έναν τελικό, ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο ματς. Η ομάδα που θα είναι πιο κοντά στο παιχνίδι της και αυτή που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Αυτό που θέλω από την ομάδα μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε την ποιότητά μας και να ελέγξουμε τις λεπτομέρειες. Εκεί κρίνονται αυτά τα ματς».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/kirTr5Lz

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News