Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (17/10)

Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ Live Streaming 17/10

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Olympiacos – PAOK Live Streaming: Η 8η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με ντέρμπι. Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο και για τους δύο αντιπάλους (20:00).

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Με τον Μίτσελ στον πάγκο του έχει δείξει σαφή σημάδια βελτίωσης. Παράλληλα, ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να αναπτερώσει το ηθικό και να δηλώσει παρών στη μάχη του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Καραμπάγκ στο Μπακού, όπου επέστρεψαν με ένα βαθμό (0-0).

Τον πρώτο στο φετινό όμιλό του Europa League, που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη της ευρωπαϊκής συνέχειας. Η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή. Καλύτερη από τις τρεις προηγούμενες όπου ο Ολυμπιακός είχε υποστεί ισάριθμες ήττες και μάλιστα «βαριές». Αν ήταν λίγο πιο τυχερός σε ορισμένες φάσεις, θα μπορούσε να είχε σκοράρει και το παιχνίδι να είχε διαφορετική κατάληξη.

Τώρα όμως πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Περιθώριο για απώλεια βαθμών δεν υπάρχει και ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει ότι υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Αυτό της νίκης. Ωστόσο υπάρχουν και προβλήματα. SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Αρκετές απουσίες και νέα πρόσωπα εκ νέου στην ενδεκάδα

Εκτός αποστολής παραμένουν οι τραυματίες Άβιλα, Ελ Αραμπί, Ρέτσος και Βατσλίκ, οι οποίοι έχουν ακόμα δρόμο έως την επιστροφή τους. Νοκ άουτ τέθηκαν οι Μαρσέλο, Σισέ και Βρσάλικο. Όπως προέκυψε, ο Βραζιλιάνος σταρ αποκλείστηκε από τον Μίτσελ λόγω ενός μικροτραυματισμού στον τετρακέφαλο (σύσπαση).

Από τη μεριά του, ο Παπ Αμπού Σισέ παραπονέθηκε για μία ενόχληση, δίχως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Βρσάλικο δεν έχει κάτι σοβαρό στους οπίσθιους μηριαίους, αλλά δεν ήταν σε θέση να αγωνιστέι στο αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, ο Κούντε, τώρα, πλήρωσε το… μάρμαρο με τις θέσεις των ξένων, αφού μπήκαν στην αποστολή οι δύο Χουάνγκ, ο Μπα, ο Αγκιμπού, ο Σαμασέκου.

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Σε περίεργο μουντ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του διανύει μία άσχημη περίοδο τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Σε αυτό το διάστημα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μόλις μία νίκη με 1-0 επί της Λαμίας στην Τούμπα και μάλιστα δύσκολα. Επίσης μετράει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα από τον Παναθηναϊκό. Επιπλέον έχει δύο ισοπαλίες με γκολ στις καθυστερήσεις, στα παιχνίδια με ΟΦΗ (1-1) και Λεβαδειακό (1-1).

Το κλίμα δεν είναι καλό και άπαντες, με πρώτο και κυριότερο τον Ρουμάνο τεχνικό αναζητούν λύσεις για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες. Το παιχνίδι στο Φάληρο είναι δύσκολο, ενδεχομένως το πιο δύσκολο που έχει δώσει τώρα έως τώρα και ο Λουτσέσκου ψάχνει να βρει λύσεις.

Συν τοις άλλοις έχει και αγωνιστικά προβλήματα. Σίγουρα εκτός είναι ο Ζίβκοβιτς που αποβλήθηκε στη Λιβαδειά, ενώ δεν υπολογίζεται είναι και ο τραυματίας Βιεϊρίνια, που θα απουσιάσει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Με μοναδικό διαθέσιμο αριστερό μπακ τον νεαρό Μάριο Τσαούση θα παρουσιαστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού ο Ράφα Σοάρες δεν βρίσκεται μέσα στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Μπράντον Τόμας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Αμφότεροι έχουν ακόμα δρόμο μέχρι την ολική επάνοδό τους.Ολυμπιακος Live Streaming

Μίτσελ: «Η αρχής μίας πολύ όμορφης περιόδου»

Για το ερχόμενο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ, λέγοντας πως θα είναι αρχή μιας πολύ όμορφης περιόδου που θα περάσει η ομάδα. Διαβάστε αναλυτικα τα όσα είπε.

Το αν συμφωνεί με τον Παπασταθόπουλο που χαρακτήρισε τελικό το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Εγώ θα το χαρακτήριζα αλλιώς. Θα το χαρακτήριζα ως την αρχή μιας πολύ όμορφης περιόδου που θα περάσουμε. Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα για τη συνέχεια της σεζόν».

Για το κλίμα που εισπράττει από τα αποδυτήρια και την αύξηση της αυτοπεποίθησης: «Ναι. Η αλήθεια είναι πως το συζητούσαμε και με τους βοηθούς μου πως η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη αυτή τη στιγμή. Και βγαίνει στην προπόνηση με πολύ μεγάλη συγκέντρωση, πολύ μεγάλη όρεξη και γενικώς βρίσκεται σε μια ήρεμη περίοδο. Φαίνονται όλοι έτοιμοι να τα δώσουν όλα.

Επίσης, άπαντες καταλαβαίνουν πως έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους. Και αυτό τους κάνει να προσπαθούν ακόμα περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί εδώ και τρεις εβδομάδες περίμενα για να έρθει αυτή η στιγμή που θα μπορώ να το πω αυτό. Ωστόσο για αυτό δεν ευθύνεται ο προπονητής, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες»

Τι ντέρμπι περιμένει: «Περιμένω ένα καυτό, απολαυστικό ντέρμπι με πάρα πολύ ένταση. Η ομάδα μου αυτό που πρέπει να κάνει είναι να παραμείνει συγκεντρωμένη στο στόχο της. Στην τακτική που έχουμε και να μας χαρακτηρίζει η υπομονή, ηρεμία και η εξυπνάδα».

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Με μαύρα περιβραχιώνια στην μνήμη του Σταύρου Σαράφη

Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο «Καίσαρας» του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σαράφης, απεβίωσε ύστερα από μεγάλη μάχη που έδινε μετά από βαρύ εγκεφαλικό. Ο εμβληματικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, το τελευταίο διάστημα, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη.

Τις προηγούμενες ημέρες ο ίδιος έδωσε σκληρή μάχη για τη ζωή του, η υγεία παρουσίασε ορισμένα σημάδια βελτίωσης. Ωστόσο δεν τα κατάφερε, φεύγοντας από τη ζωή στα 72 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ κι όχι μόνο.

O Σταύρος Σαράφης φόρεσε τη φανέλα του Δικεφάλου από το 1967 μέχρι το 1981. Όντας ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας της ομάδας με 136 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είναι και τέταρτος σε συμμετοχές με 358.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής όμως, οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν και φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης».ΠΑΟΚ Live Streaming

Χουάνγκ: «Είμαι ενθουσιασμένος για το πρώτο μου ντέρμπι»

Για το ερχόμενο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Χουάνγκ Ινμπεόμ, με τον Κορεάτη άσο του Ολυμπιακού να λέει πως είναι πολύ ενθουσιασμένος για το πρώτο του ντέρμπι. Διαβάστε αναλυτικα τα όσα είπε.

Το πρώτο του ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το πρώτο μου ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για μας. Συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το ματς, είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε μπροστά στους οπαδούς μας και να τους νικήσουμε».

Αν αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζεις, δεν τα παίζεις: «Ναι, συμφωνώ. Είναι ένα παιχνίδι με υποχρέωση νίκης, ειδικά τώρα που παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους οπαδούς μας. Όπως πάντα ελπίζω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μετά το παιχνίδι και να πετύχουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε. Ελπίζω, επίσης, να έρθουν όσοι περισσότεροι φίλαθλοι γίνεται στο γήπεδο για να δουν το ματς και να μας υποστηρίξουν».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει τη νίκη: «Πρέπει να είμαστε πιστοί στην τακτική που έχουμε προετοιμάσει. Δε μπορώ να σας πω ποια θα είναι αυτή, αλλά νομίζω πως έχουμε προετοιμαστεί καλά και έχουμε ακόμα μια μέρα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, έτσι ώστε όταν έχει τελειώσει παιχνίδι να μην έχουμε αφήσει τίποτα».

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News