Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ «σφήνα» σε δύο ταλέντα του Παναθηναϊκού!

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ «σφήνα» σε δύο ταλέντα του Παναθηναϊκού!

Στενό μαρκάρισμα από τους υπόλοιπους «Big» της Superleague φαίνεται πως δέχεται ο Παναθηναϊκός για δύο ταλέντα από την ακαδημία.

Οι Κωνσταντίνος Βολάκης και Χρήστος Παναγιώτης Λιατίφης αποτελούν δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ο πρώτος θυμίζει… Γιώργο Καραγκούνη, για τη μαχητικότητά του, ενώ επίσης, αποτελεί πολυεργαλείο για κάθε προπονητή (παίζει κέντρο, δεξιό, αλλά και αριστερό μπακ!).

Ο δεύτερος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και βάσει των όσων έχουν ειπωθεί από τις ακαδημίες του Τριφυλλιού, είναι πολύ μπροστά για την ηλικία του. Και από αυτό, εξηγείται και το ζεστό ενδιαφέρον της Αταλάντα, που διαθέτει τις καλύτερες ακαδημίες της Ιταλίας.

Εντός συνόρων, επικρατεί… πανικός για τους δύο, αυτούς, ποδοσφαιριστές. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τους έχουν παρακολουθήσει με θέρμη, ενώ η ΑΕΚ πιο διακριτικά. Οι κιτρινόμαυροι «ποντάρουν» σε ένα ξαφνικό χτύπημα για την απόκτηση κάποιου εκ των δύο, ακολουθώντας την τακτική προσέγγιση «Μιτάι», που ήταν να πάει στους ερυθρόλευκους, αλλά τελικά κατέληξε στην «Ένωση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News