Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πότε ξεκινούν οι τελικοί!

Νέντοβιτς: Δεν... κρατιέται για τον τελικό Κυπέλλου!

Στα προημιτελικά της Basket League ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη ενώ ο Ολυμπιακός προκρίθηκε και άφησε εκτός το Περιστέρι.

Έτσι δημιουργήθηκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών όπου εκεί το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την Λάρισα και οι ερυθρόλευκοι τον Προμηθέα.

Η σειρά των ημιτελικών όπως και των τελικών κρίνονται στις 3 νίκες.

Όλα δείχνουν ότι μετά από την τρία χρόνια θα έχουμε και πάλι στους τελικούς το ζευγάρι των αιωνίων αντιπάλων εκτός αν γίνουμε μάρτυρες κάποιας έκπληξης.

Σίγουρα μας έχουν λείψει οι μεγάλες μάχες ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και όλοι περιμένουμε να δούμε τις αγώνες τους με φόντο τον τίτλο του Πρωταθλητή της φετινής σεζόν.

Τέλος, αν τα ζευγάρια των ημιτελικών λύσουν τις διαφορές τους στα τρία παιχνίδια τότε η πρώτη πιθανή ημερομηνία για να ξεκινήσουν οι τελικοί είναι στις 8 Ιουνίου.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα δύο ζευγάρια χρειαστεί περισσότερους από τρεις αγώνες για την πρόκριση, αυτομάτως η ημερομηνία διεξαγωγής των τελικών αναβάλλεται για αργότερα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News