Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ποιον από τους δύο θα επιλέξει ο Ιβάν;

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ποιον από τους δύο θα επιλέξει ο Ιβάν;

Θα επιλέξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πάει στα χαφ με τον Μαουρίσιο, αντί του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου; ΄

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα του Βραζιλιάνου με την ΑΕΚ δεν δικαίωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον κόουτς για την επιλογή του.

Σαφώς ο νοτιοαμερικάνος δεν έχει στο παιχνίδι του την ένταση και την κάθετη κίνηση προς το επιθετικό τρίτο, όμως είναι παίκτης που μπορεί να ελέγξει σε μεγάλο βαθμό το τέμπο και ξέρει να παίρνει πολύ σωστές τοποθετήσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή, λειτουργώντας ως κρυφός φορ πίσω ζώνης.

Μιλάμε για παίκτη που έχει ήδη σκοράρει δύο όμορφα γκολ απέναντι στους άλλους πέρσι, γνωρίζει από ντέρμπι και οι παραστάσεις του είναι πλουσιότατες από μεγάλα ματς.

Ο Έλληνας προσφέρει τρεξίματα και ένταση, αλλά σαν να έχει χάσει τον ρυθμό του εσχάτως, χώρια ότι όλοι βλέπουν πως προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνει μπάλα και ο αντίπαλος να παίρνει ευκαιρίες να τρέξει στην κόντρα επίθεση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News