Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 16η αγωνιστική της Euroleague

  • 4/1/2019 – 21:00
  • ΣΕΦ
  • Novasports 2

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 16ης αγνωστικής της Euroleague. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Την πρώτη νίκη του 2019 αναζητά ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο αγαπημένο του… εξοχικό στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό και θέλουν να διευρύνουν το φετινό 2-0 που έχουν απέναντι στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, να φτάσουν στο 3-0 απέναντι της και να ανοίξουν… διάπλατα τον ευρωπαϊκό τους ορίζοντα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός αν και προέρχεται από θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ και έχει ανεβασμένη ψυχολογία από την έλευση του Ρικ Πιτίνο και μετά, γνωρίζει πως θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να διορθώσει τον αρνητικό συντελεστή του πρώτου γύρου.

Άλλωστε οι «πράσινοι» έχουν μόλις έξι ματς εντός και εννιά εκτός στο δεύτερο μισό της κανονικής περιόδου.

Ενδεχόμενη νίκη θα βάλει τους πρωταθλητές για τα καλά και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης ή ακόμη και της διεκδίκησης της πέμπτης θέσης.

Αντίθετα, ενδεχόμενη ήττα θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την αποστολή τους να είναι έστω στην οκτάδα.

Ο Ρικ Πιτίνο ετοιμάζεται για το πρώτο του ελληνικό ντέρμπι.

Όλα δείχνουν πως ο Νίκος Παππάς θα είναι στη δωδεκάδα, έστω κι αν βγήκε χθες το μεσημέρι από το νοσοκομείο μετά από τριήμερο νοσηλεία με αμυγδαλίτιδα και πυρετό.

Αντίθετα, δύσκολα θα παίξει ο Κιθ Λάνγκφορντ, που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση και ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής με την επόμενη εβδομάδα να περιλαμβάνει διπλή αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες παρουσία αντιπροσωπείας οργανωμένων που τόνωσαν το ηθικό των παικτών, αλλά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, ο Σέρβος Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και ο Σέρβος Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και ο Σλοβένος Μίλαν Νέντοβιτς.

Η σύγκριση των δύο ομάδων (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός) 

Επίθεση: 80,6 – 79,5
Ευστοχία στις βολές: 73,5% – 71,5%
Ευστοχία στα δίποντα: 54,2% – 54,5%
Ευστοχία στα τρίποντα: 37,7% – 30,8%
Ασίστ: 18,9 – 15,9
Λάθη: 13 – 10,6
Άμυνα: 77 – 80,1
Ριμπάουντ: 36,7 – 31,2
Αμ. Ριμπάουντ: 25,3 – 20,8
Επ. Ριμπάουντ: 11,4 – 10,4
Κλεψίματα: 5,6 – 7,8
Τάπες: 2,5 – 2,5
Φάουλ υπέρ: 19,5 – 21,6
Φάουλ κατά: 18,4 – 22,6
Αξιολόγηση: 92,7 – 83,2

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Πιτίνο:«Ο GM των Γκρίζλις, που υπέγραψα στους Σέλτικς, μου είπε πως το ματς Κεντάκι – Λούιβιλ είναι σαν ματς μεταξύ νηπιαγωγείων, σε σχέση με αυτό το ντέρμπι εδώ.

Είπα στα παιδιά πως για να νικήσουμε εκτός έδρας πρέπει να είμαστε 8-10 πόντους καλύτεροι. Αν δεν είμαστε, θα πάει στο τελευταίο σουτ ή θα έχει ο αντίπαλος τον έλεγχο. Πρέπει να παίζεις εξαιρετικά εκτός έδρας για να κερδίζεις σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Η Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι κοντά. Στην Euroleague υπάρχουν μεγαλύτερα ρόστερ. Τις προάλλες ήταν δύσκολο να κερδίσουμε στην Ελλάδα. Αλλά τα καταφέραμε.

Έχω ξετρελαθεί με τον κόσμο εδώ. Πήγα να φάω κάτι, με είδε ένας φίλος του Ολυμπιακού και με ρώτησε αν είμαι ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Καταλαβαίνετε, άλλαξα τραπέζι».

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να πάμε εκεί και να βάλουμε τα δυνατά μας. Δεν υπάρχει γυρισμός. Πρέπει να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Δεν λέει κάτι το γεγονός πως τους έχουμε κερδίσει ξανά στη σεζόν. Υπάρχει το φορμάρισμα. Πρέπει να πάμε εκεί και δεν υπάρχει γυρισμός για εμάς. Περνάει από το μυαλό κάποιων πως έχουμε κερδίσει στο παρελθόν, αλλά τώρα δεν το σκεφτόμαστε. Πρέπει να πάμε εκεί και να βάλουμε τα δυνατά μας».

Λάσμε: «Ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος. Όταν το είπε σηκώθηκαν κεφάλια και έβαλε τα πράγματα σε μια θέση. Είμαστε μπασκετμπολίστες και αυτό μας βοήθησε πολύ. Εάν παίζεις στον Παναθηναϊκό δεν είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες αυτό το παιχνίδι. Και μόνο όταν πας στην προπόνηση όλοι θα μιλήσουν γι αυτό και αυτό μετράει. Θα κουβαλήσουμε τα πράσινα και αυτό από μόνο του είναι σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα. Από την πρώτη στιγμή ήταν λέξη κλειδί τα deflection. Σημαίνει πως θέλει να δώσει μια εικόνα καλύτερης άμυνας, να είμαστε πιο σκληροί και να κλέβουμε μπάλες. Το κάναμε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το κάνουμε στην Euroleague, γιατί η διοργάνωση είναι πιο physical. Οι διαιτητές επιτρέπουν το physical παιχνίδι περισσότερο, οπότε και ο προπονητής μας θέλει να συνεχίσοτυμε σε αυτό το ρυθμό».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 22:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Για λίνκς πατήστε εδώ.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News