Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming 5/1/2020 | Σούπερ Λιγκ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 10 αγωνιστική της Superleague

  • 11/11/2018 – 19:30
  • Καραϊσκάκη
  • Novasports 1

Ο Παναθηναϊκός  αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ…

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την τριάδα των ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να «πεθάνουν» στο γήπεδο, αγού γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για τον κόσμο. Θέλουν να του ανταποδώσουν την στήριξη, που έχει δείξει από την αρχή της σεζόν.

Βασικό ζητούμενο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι να κρατήσει την αυτοσυγκέντρωσή της σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αποδείξουν πως η καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ δεν ήταν τυχαία και στόχος τους είναι να συνδυάσουν μια ακόμη καλή παρουσία με το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Δώνης όλα δείχνουν πως θα επιλέξει σχήμα με τρεις στην άμυνα και διάταξη 3-4-2-1.

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, ενώ για τη σύνθεση της άμυνας κριτήριο είναι η συμμετοχή του Γιόχανσον.

Ο Σουηδός που δεν προπονήθηκε χθες κανονικά έχει μια ενόχληση στο γόνατο, ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής..

Εφόσον είναι διαθέσιμος, τότε την τριάδα των στόπερ θα συνθέσουν οι Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης και Κουλιμπαλί, με τον Γιόχανσον δεξιά και τον Ινσούα αριστερά.

Αν αποφασιστεί να μην παίξει ο Γιόχανσον, τότε ο Κουλιμπαλί θα παίξει δεξιά και το ρόλο του τρίτου στόπερ θα έχει ο Πούγγουρας.

Ο Κουρμπέλης με πιθανότατα τον Κάτσε θα είναι οι δύο του άξονα, με τον Χατζηγιοβάνη και τον Μπουζούκη να υποστηρίζουν τον μοναδικό προωθημένο Μακέντα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής 21 παίκτες: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομάτης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάικος, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ελβετός Αντριέν Γιάκοτετ, με βοηθούς τους Γιαν Κοεμπέλ και Βιτάλ Γιόμπιν, ενω τέταρτος ο Μανώλης Σκουλάς.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τονίσει πολλάκις στους παίκτες του πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν τον Παναθηναϊκό.

Ναι μεν έχει μία νεαρή ομάδα αλλά οι πιτσιρικάδες του Γιώργου Δώνη έχουν αποδείξει πως έχουν πολύ καλά στοιχεία. Μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μπουχαλάκης και ο Γκιγέρμε, με τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού χαφ. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Ποντένσε, αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Μιράντα, Τοροσίδης, Καμαρά, Νάτχο, Ναουέλ, Τουρέ και Μάνος. Εκτός έμειναν οι Τσιμίκας, Μεριά, Φετφατζίδης, Πάρντο, Νικολάου, Ανδρούτσος και ο τραυματίας Γκερέρο.

Το αρνητικό ρεκόρ του Δώνη στο Καραϊσκάκη

Ιδιαίτερα άσχημη είναι η παράδοση που έχει ο Γιώργος Δώνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει τους Πειραιώτες μέσα στους έδρα τους, ενώ μετράει εννιά ήττες και έχει μόλις μία ισοπαλία με αντίπαλο τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, στις 10 Μαρτίου 2013 ως τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία (0-0) από τους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας κόουτς έχει μία ήττα όταν καθόταν στον πάγκο της ΑΕΚ, τρεις στον Ατρόμητο και πέντε με τη Λάρισα.

Κουλιμπαλί: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή»

«Τα ντέρμπι έχουν τον δικό τους χαρακτήρα και πάντα όσοι συμμετέχουμε σε αυτά θέλουμε στο τέλος τους να έχουμε πετύχει το καλύτερο δυνατό.

Κόντρα στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουμε πρώτα απ΄ όλα να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή, αφοσιωμένοι στην προσπάθειά μας και 100% ανταγωνιστικοί.

Είναι ένα ματς απαιτητικό που θα προσεγγίσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα, αλλά και με πάθος και πίστη στις δυνατότητές μας.

Στα ντέρμπι τα λάθη μετρούν διπλά και γι΄ αυτό θα φροντίσουμε όσο μπορούμε να τα αποφύγουμε. Όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και καλύτεροι, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Είμαστε ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία μας και θα κάνουμε τα πάντα στη συνέχεια, ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν σε υψηλό επίπεδο και πάντα μέσα στους στόχους του».

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://la8osapofash.com/publ/super_league/super_league/11_11_2018_19_30_olympiakos_panathinaikos/478-1-0-10541 (ελληνική περιγραφή)

http://www.sportingvideo.com/20181111/vv5be7ebe08c8814.98462574-2085612.html

http://www.sportingvideo.com/20181111/vv5be7ebee817565.62010463-2085614.html

http://www.sportingvideo.com/20181110/vv5be71d62270184.30789578-2084632.html

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News