Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Αϊτόρ: «Ξέρουμε να υποφέρουμε...» - Το παρασκήνιο στις προπονήσεις

Διπλό Ευρώπης και ψυχολογίας λίγο πριν από τον τελικό για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό (21:00), για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League.  Ασταμάτητος για την επιστροφή στην Ευρώπη δείχνει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» με όπλο την… ατσάλινη άμυνά τους έφυγαν αλώβητοι από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (0-0) και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα παρέμειναν το αφεντικό στην μάχη της Ευρώπης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει σημάδια χαλάρωσης από τους ποδοσφαιριστές του. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν δώσει δικαιώματα και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, κάτι που φαίνεται και από τις εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις της ομάδας: 6 σερί μηδέν παθητικό, 8/11 τελευταία (7-4-0 το σερί στο διάστημα αυτό).

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports PrimeHD.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή για το 4ο και τελευταίο φετινό ντέρμπι «αιωνίων». Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι: Μπρινιόλι, Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News