Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία αγωνιστική

Τρέλα, ψυχή και «διπλό» στο Φάληρο!

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Πράξη 3η στα πλέι οφ της Superleague, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν στον Πειραιά τον Ολυμπιακό (11/4, 19:30).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στη μίνι λίγκα του πρωταθλητή, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα στην Τρίπολη. Σε ένα δικό του ματς, στο οποίο έφτασε να προηγείται με 2-0, ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα και πέταξε 2 πολύτιμους βαθμούς.

Στη συνέχεια υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, επικρατώντας με σκορ 2-1. Σε κορυφαία αγωνιστική κατάσταση πολύ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον Μπόλονι να έχει βρει τη χημεία της ομάδας και τους «πράσινους» να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο.

Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να είναι ανάλογη, αν το «τριφύλλι» θέλει την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το Τριφύλλι έχει αποδείξει ότι στα ντέρμπι μιλάει με τη γλώσσα της καρδιάς και το μόνο βέβαιο είναι πως μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και σήμερα.

Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του NovaSports 1HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Μακέντα για τη συνέχεια και την Ευρώπη:

«Χρειάζεται να συνεχίσουμε έτσι.Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα. Εναντίον των δυνατών αντιπάλων παίζουμε πάντα πολύ καλά. Και τώρα έχουμε μόνο τέτοια ματς μπροστά μας και είμαι πολύ σίγουρος για την ομάδα. 

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε έτσι κι ακόμη καλύτερα. Όλοι  παλεύουν γι’ αυτές τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και στο τέλος πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα είμαστε μέσα στην τετράδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News