Ολυμπιακος - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 05/12

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 87-63: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Ολυμπιακος – Πανθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση του ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενος από πέντε διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Αυτή καλείται να αξιοποιήσει στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (19:15) για να αποκτήσει και πάλι το πλεονέκτημα έδρας στην regular season της Basket League. 

Τελευταία παράσταση για τους παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς, το διπλό στην έδρα της Ζαλγκίρις (81-67) την Παρασκευή. Ξέχωρα από το καλό μπάσκετ που απέδωσε στα 3 από τα 4 δεκάλεπτα, το σύνολο του Μαυροβούνιου τεχνικού έγινε η πρώτη ομάδα που περνάει νικηφόρα από τη Λιθουανία φέτος! Μάλιστα, για πρώτη φορά μετά το 2019, ο «εξάστερος» πέτυχε 3 σερί νίκες στην Euroleague, δείγμα ότι επιστρέφει στην κανονικότητα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ3.

Ράντονιτς: «Κάναμε τρομερό πρώτο ημίχρονο»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζαλγκίρις στάθηκε στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Αλλά και στην αντίδραση των «πράσινων» στο φινάλε του ματς. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και για το καλό ματς. Το ξεκίνημα στο ματς ήταν καλό και στις δύο πλευρές του παρκέ και αμυντικά και επιθετικά, αλλά και από την περιφέρεια στο τρίποντο. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Ζαλγκίρις είχε το μομέντουν να αλλάξει το παιχνίδι. Στο τέλος όμως βρήκαμε πάλι την καλή μας άμυνα, ελέγξαμε στο παιχνίδι και τελικά φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη».

Ορισμοί πρόκληση από την ΕΟΚ

Προκλητικοί οι ορισμοί διαιτητών για το ντέρμπι, με τις… ομορφιές από πλευράς ομοσπονδίας να ξεκινούν από νωρίς. Για την ακρίβεια, το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» του φετινού πρωταθλήματος θα έχει τους ρέφερι Πιτσίλκα, Κάρδαρη και Θεωνά.

Η ανακοίνωση για τον Παππά

Το μεσημέρι του Σαββάτου (3/12), ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του έμπειρου σκόρερ, ο οποίος τίθεται και με τη… βούλα πια στη διάθεση του Μαυροβούνιου τεχνικού. Διαβάστε την ανακοίνωση.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει επισήμως την επιστροφή του Νίκου Παππά στην ομάδα μας.

Ο Νίκος Παππάς γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 1990 στην Αθήνα, έχει ύψος 1.95μ. και αγωνίζεται στη θέση «2». Έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ από τον Σύλλα Αιδηψού, συνέχισε την καριέρα του στο Λοκρό Αταλάντης και κατόπιν, το 2006, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, με τον Πανελλήνιο.

Το 2008 μετακόμισε στην Ισπανία και τη Bilbao. Την πρώτη χρονιά δόθηκε δανεικός στη Β΄ ομάδα της Real Madrid και το 2009 δανεικός στον Κολοσσό για δύο σεζόν.

Το 2011 «μετακόμισε» στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια υπέγραψε στον Πανιώνιο. Πέρα από την πολύ καλή πορεία της ομάδας και την κατάληψης της τρίτης θέσης στο Πρωτάθλημα, ο Παππάς αναδείχθηκε “MVP” του πρώτου γύρου στο Πρωτάθλημα, βγήκε πρώτος σκόρερ, ενώ ήταν και μέλος της καλύτερης πεντάδας. Συνολικά σε 35 ματς είχε 16.8 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1.9 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

To καλοκαίρι του 2013, ο Νίκος Παππάς υπέγραψε στην ομάδα της καρδιάς του, τον Παναθηναϊκό. Φόρεσε την πράσινη φανέλα για επτά χρόνια, κατακτώντας πέντε Πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Ελλάδος.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 υπέγραψε στην Hapoel Jerusalem, με σκοπό να την ενισχύσει στο F8 του BCL στο ΟΑΚΑ, ενώ στις 23 Φεβρουαρίου 2021 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην πολωνική Stelmet Zielona Góra. Τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News