Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 68-66: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 68-66: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό.

Δικαιούταν να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ. Η εμφάνιση ήταν ελπιδοφόρα για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς που έπαιξε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Με λίγη μεγαλύτερη συγκέντρωση από τα 6,75 μέτρα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός θα ξεπερνούσε και… τις αντιξοότητες που του παρουσιάστηκαν σε όλο το παιχνίδι. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Πιτσίλκας.




Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (5/10): Για συγκεκριμένα πράγματα χρησιμοποιήθηκε από τον Ράντονιτς και σε αυτό το παιχνίδι και έως ένα σημείο αντεπεξήλθε.

Νέιτ Ουόλτερς (7,5/10): Εξαιρετικό παιχνίδι ο Αμερικανός γκαρντ. Έβαλε κάποια κρίσιμα καλάθια που κράτησαν τον Παναθηναϊκό κοντά στο σκορ. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 πόντους (1/4 τρίποντα), 3 ασίστ, αλλά και 3 λάθη.

Ντέρικ Ουίλιαμς (5/10): Δύσκολα θα ξανακάνει τέτοια εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό ο Ουίλιαμς. Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Παναθηναϊκού βρήκε στο ντέρμπι μόλις 4 πόντους και οι 4 από τη γραμμή των βολών. Έπαιξε άμυνα, κατέβασε και 5 ριμπάουντ.

Ντουέιν Μπέικον (8/10): Η εκκίνησή του στο ντέρμπι ήταν εντυπωσιακή (13 πόντοι), στη συνέχεια η απόδοσή του «έπεσε», όμως, ολοκλήρωσε «καυτός» το παιχνίδι (9/19 σουτ). Δεν του… κάθισε το σουτ της νίκης!




Αρτούρας Γκουντάιτις (4/10): Φορτώθηκε γρήγορα με 2 φάουλ και δε βρήκε ρυθμό. Πιθανώς, πρόκειται για σφάλμα του προπονητή να τον ξεκινήσει στην αρχική πεντάδα με αντίπαλο τον Φαλ.

Πάρις Λι (9/10): Ματσάρα από τον γκαρντ του Παναθηναϊκού που έκανε εμφάνιση που θύμισε εκείνες με τη Μονακό μέσα στη ΣΕΦ. Φοβερά τρίποντα, κλεψίματα, έβγαλε πάθος και ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας στο ντέρμπι.




Γιώργος Παπαγιάννης (8/10): Ο Μεγαρίτης σέντερ του Παναθηναϊκού δέχθηκε απανωτά χτυπήματα από τον Φαλ υπό την ανοχή των διαιτητών. Έπαιξε στο όριο του double double με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, ευστόχησε και σε τρίποντο, τάπωσε εντυπωσιακά τον Βεζένκοφ.




Λευτέρης Μποχωρίδης (3/10): Δεν κατάφερε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Μπήκε στο γήπεδο έπειτα από τον τραυματισμό του Πονίτκα.

Γ. Καλαϊτζάκης (-): Δεν μπορεί να κριθεί.

Ματέους Πονίτκα (5/10): Πέντε λάθη είναι πολλά για ντέρμπι. Ο Πολωνός κάνει με μεγάλη συχνότητα λάθη και ο Παναθηναϊκός το πληρώνει. Δέχθηκε χτύπημα στο φρύδι, υποβλήθηκε σε ράμματα και επέστρεψε στο παιχνίδι. Προσέφερε 4 πόντους , μάζεψε 7 ριμπάουντ.

Χουγκάζ – Μαντζούκας (-): Δεν αγωνίστηκαν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News