Ολυμπιακος - ΟΦΗ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/1)

Ολυμπιακος - ΟΦΗ Live Streaming

Ολυμπιακος – ΟΦΗ Live Streaming | Olympiakos – OFI Live Streaming: Το λάθος απαγορεύεται για τον Ολυμπιακό απέναντι στον ανεβασμένο ΟΦΗ στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Super League!

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν μέσα στο «Καραϊσκάκη» την Κυριακή το απόγευμα (16:00), να επιστρέψουν στις νίκες. Προκειμένου να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική «σκόνταψε» στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (1-1), με αποτέλεσμα να μείνει στο -6 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό και στο -5 από τη 2η ΑΕΚ.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη «γκέλα» ανήκει στο παρελθόν, αφού για τους παίκτες του Μίτσελ μεσολάβησε η νίκη-πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με αντίπαλο τον Άρη. Οι Πειραιώτες σ’ ένα ματς θρίλερ που κρίθηκε στο φινάλε, επικράτησαν με γκολ του Ελ Αραμπί, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας Τζολάκης ήταν ο ήρωας της αναμέτρησης.

O 20χρονος γκολκίπερ απέκρουσε πέναλτι του Γκρέι και ουσιαστικά έστειλε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η πρόκριση επανάφερε τα χαμόγελα στα αποδυτήρια, όμως πλέον το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να πατήσει και πάλι «γκάζι» με νίκες στο πρωτάθλημα. Super League Ελλάδας Live Streaming

Τα όσα είπε ο Μίτσελ

Μάλιστα, πρώτος απ’ όλους ο Μίτσελ έδωσε το σύνθημα για την διεύρυνση του θετικού σερί. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον Τζολάκη, γιατί προέρχεται από τις ακαδημίες μας. Πολλές φορές είμαστε αρκετά απαιτητικοί, πολλές φορές παραπονιόμαστε, όμως τώρα η συμπεριφορά, η στάση κι απόδοσή του ήταν εκπληκτική. Οι αγώνες για πρόκριση στο Κύπελλο έχουν τέτοιες εναλλαγές και συγκινήσεις.

Εντάσεις και στιγμές που χρειάζεται πραγματικά να είσαι προσεκτικός. Τέλος καλό, όλα καλά κοιτάμε το ματς με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος έχει βελτιωθεί και το παιχνίδι κρύβει κινδύνους. Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και πάθος για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού σχεδιάζει «φρεσκάρισμα» στο βασικό σχήμα. Ο Ιν Μπομ πήρε «ανάσες» με τον Άρη και τώρα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα. Φανέλα βασικού θα πάρει και ο Χάμες, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο «Βικελίδης» και άλλαξε την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο.

Ο Φορτούνης θα ξεκινήσει επίσης στην 11αδα, αφού στη Θεσσαλονίκη έμεινε εκτός αποστολής. Γενικότερα, το σχήμα με τα τρία δεκάρια είναι αυτό που ξεχωρίζει. Ο Ντόι είναι τιμωρημένος και το κενό θα καλύψει ο Σισέ, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ θα επανέλθει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο δίλλημα Τζολάκης ή Πασχαλάκης, νικητής αναμένεται να βγει ο δεύτερος, αφού ο Μιτσελ μοιράζει τον χρόνο σε Κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Ολυμπιακος – ΟΦΗ Live Streaming: Αναγεννημένος ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ τη δεομένη χρονική στιγμή είναι στα καλύτερά του. Οι Κρητικοί με τον Βάλντας Νταμπράουσκας στον πάγκο τους έχουν κάνει άλματα εξέλιξης και πλέον δεν αποτελούν εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο. Συγκεκριμένα συμπλήρωσαν 5 σερί αγωνιστικές αήττητοι. Την περασμένη αγωνιστική νίκησαν τον Αστέρα (1-0) και «σκαρφάλωσαν» στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα, μέσα στο αήττητο σερί ο ΟΦΗ έκανε «ζημιές» στην έδρα του  ΠΑΟΚ (1-1), αλλά και στη Λεωφόρο με τον  Παναθηναϊκό (0-0). Το κλίμα εντός ομάδας είναι εξαιρετικό και οι Κρητικοί θα μπουν με καλή ψυχολογία στο Καραϊσκάκη, ενώ θα έχουν και τη συμπαράσταση των οπαδών τους.

Ο Νταμπράουσκας εμφανίστηκε αισιόδοξος παραμονές του αγώνα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανάφερε στις δηλώσεις του.

«Για να βγει στο γήπεδο αυτό το αποτέλεσμα, δεν εργάζομαι μόνο εγώ αλλά όλοι όσοι έχουν σχέση με την ομάδα, ο καθένας δίνει από την δική του πλευρά ότι καλύτερο μπορεί και για αυτόν τον λόγο είμαστε όλοι ένα δυνατό γκρουπ. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, όμως εμείς ως ΟΦΗ έχουμε στόχο να μεγαλώνουμε συνεχώς από παιχνίδι σε παιχνίδι και να γινόμαστε καλύτεροι.

Δεν θα σας πω πως θα παίξουμε  γιατί θα το μάθει ο κος Μίτσελ, όμως η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Η ομάδα προετοιμάζεται για κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη και αυτή πρέπει να είναι η σωστή νοοτροπία. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, όπου και αν αγωνιζόμαστε να στοχεύουμε στη νίκη».Ολυμπιακος Live Streaming

Η “κόκκινη” παράδοση και τα εισιτήρια

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Κρητικοί στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ (από τον Παναθηναϊκό). Πάντως, απέναντι στον επικείμενο αντίπαλό τους η παράδοση είναι… αμείλικτη! Ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε 10 σερί ήττες από τον Ολυμπιακό.

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα ταξιδέψει Ο ΟΦΗ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι Κρητικοί δοκιμάζονται το απόγευμα της Κυριακής  στο Καραϊσκάκη για την 20η αγωνιστική της Super League. Όπως ενημέρωσε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων του ΟΦΗ, επιτράπηκε από ΓΓΑ και Αστυνομία η μετακίνηση οπαδών της ομάδας στο φαληρικό γήπεδο.

Ολυμπιακος – ΟΦΗ Live Streaming: Οι σκέψεις του Μίτσελ για τον ΟΦΗ

Στη βαθμολογική κατάσταση του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Μίτσελ Γκονζάλεθ ενόψει του εντός έδρας αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τον ΟΦΗ. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

Την αντίδραση της ομάδας του στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι: «Πολλές φορές είναι απίστευτο πως έχουμε μείνει τόσο πίσω, βάσει της καλής απόδοσης που δείχνουμε. Όμως κάποιες φορές μπορεί να συμβεί να είμαστε σε μια κακή μέρα και να χάνουμε βαθμούς. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι η θέση που βρισκόταν η ομάδα μας. Και πόσο βελτιωμένη είναι η εικόνα μας. Οι εμφανίσεις μας είναι στην πλειοψηφία τους πολύ καλές. Όταν δεν είναι, αυτό οφείλεται και στους αντιπάλους οι οποίοι συνεχώς βελτιώνουν την εικόνα τους και την απόδοση τους.

Ωστόσο όταν ήρθαμε εδώ, το συγκεκριμένο προπονητικό τιμ, αν τότε μας είχαν ρωτήσει αν η ομάδα θα μπορεί σε λίγο καιρό να φτάσει πολύ ψηλά σε απόδοση και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας; Tότε ίσως να είχαμε κάποιες αμφιβολίες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία αμφιβολία από κανέναν μέσα στην ομάδα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Οπότε η σωστή ερώτηση θα ήταν ”ποια ήταν η αίσθηση που υπήρχε μέσα και έξω από την ομάδα την ημέρα που ήρθαμε και ποια είναι η αίσθηση που υπάρχει τώρα».

«Προσπαθούμε να εξελίξουμε τους παίκτες»

Τον Ντόι που είχε κάνει ντεμπούτο στο ματς του πρώτου γύρου κόντρα στον ΟΦΗ και την εξέλιξη του: «Θα σας απαντήσω όπως στην προηγούμενη ερώτηση. Ποιος πίστευε τότε πως σήμερα ο Ντόι θα ήταν τόσο σημαντικός για την ομάδα μας; Αυτό δεν οφείλεται στον προπονητή, ούτε καν στο staff. Αλλά στον ίδιον τον παίκτη που άρπαξε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε. Ωστόσο καλό είναι να θυμόμαστε πως τότε κανείς δεν μας πίστευε».

Η άποψή του για τον Ραμόν: «Είναι ένας παίκτης που σιγά-σιγά προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και στους μηχανισμούς της ομάδας. Είμαστε σίγουροι πως όταν είναι έτοιμος θα βοηθήσει πάρα πολύ και για αυτόν τον λόγο τον αποκτήσαμε».

Το αν περιμένει επιπλέον προσθήκες: «Δεν το ξέρω. Αυτή τη στιγμή όλη μας η συγκέντρωση είναι στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Δεν είναι αυτή η ανησυχία μου αυτή τη στιγμή. Το μυαλό μου είναι μόνο στους αγώνες. Θέλουμε η ομάδα να είναι σε καλή κατάσταση και να σκεφτόμαστε από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Και έπειτα δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι».

Ολυμπιακος – ΟΦΗ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News