Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου Live Streaming

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου Live Streaming

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου Live Streaming: Ο Ολυμπιακός ονειρεύεται μεγάλη πορεία στο Europa League, αλλά όλα ξεκινούν στο αποψινό παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου στο «καυτό» Καραϊσκάκη.

Δύο μήνες μετά την επική νίκη-πρόκριση επί της Μίλαν, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» φοράει ξανά τα καλά του και ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των «32» του Europa League (19:55, Cosmote Sport 2).

Οι Πειριαώτες προέρχονται από τη βαριά ήττα με τον ΠΑΟΚ και θέλουν σήμερα στο κατάμεστο από κόσμο φαληρικό γήπεδο να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει να πετύχουν τον στόχο τους. Αυτός δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους «16» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Πρόκειται για τεράστια πρόκληση που έχουν μπροστά τους ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του, με το Μπακού να είναι ένα όνειρο για όλους που θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο θεσμό.

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου Live Streaming: Πιθανή ενδεκάδα…

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να κάνει τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ντέρμπι της Τούμπας (ενώ ακολουθεί εκείνο με την ΑΕΚ).

[the_ad id=”273506″]

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Τσιμίκα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε με τον Καμαρά, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ποντένσε και ο Ζιλ Ντίας. Ρόλο επιτελικού χαφ θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Μεριά, Κούτρης, Μιράντα, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Ανδρούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Μασούρας και Γκερέρο. Εκτός είναι οι Ομάρ, Σολδάνο και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Οι Ουκρανοί θα ξεκινήσουν με τους Μπόικο, Κετζιόρα, Κάνταρ, Μπούρντα, Μικολένκο, Σίντορτσουκ, Τσε Τσε, Σαπαρένκο, Τσιγκάνκοφ, Βέρμπιτς και Σολ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κρεγκ Πόουσον από την Αγγλία. Βοηθοί του οι επίσης Άγγλοι Λι Μπετς και Ίαν Χούσιν, ενώ επιπρόσθετοι είναι οι Πολ Τίρνεϊ και Τζόναθαν Μος. Τέταρτος ο Έντουαρντ Σμαρτ.

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου Live Streaming: Ήθελε να έρθει ο Τσόρι, αλλά…

Ένα προσωπικό πρόβλημα κράτησε στην Ισπανία τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να δει τον αποψινό αγώνα με την Ντιναμό.

[the_ad id=”273506″]

Το «παρών» στο αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη ήθελε να δώσει ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο Αργεντινός είχε εκφράσει την επιθυμία να παρακολουθήσει το παιχνίδι της πρώην ομάδα του με τους Ουκρανούς, όμως ένα προσωπικό πρόβλημα τον κράτησε στην Ισπανία.

Ωστόσο, ο άλλοτε άσος των Πειραιωτών έστειλε τις ευχές του η ομάδα του Μαρτίνς να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον σύλλογο του Κιέβου.

Σάκχοφ: «Πληγωμένο θηρίο ο Ολυμπιακός, ποντάρω στο 1-1 με Ντιναμό»

Ο Εβγκέν Σάκχοφ μίλησε στην Ουκρανία για τη μάχη του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου.
Τα «φώτα» του Εβγκέν Σάκχοφ ζήτησε ουκρανική ιστοσελίδα για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου. Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε πως περιμένει την αντίδραση των Πειραιωτών μετά την ήττα στην Τούμπα.

«Ο Ολυμπιακός ήταν σε καλή περίοδο και η ομάδα σε εξαιρετική φόρμα, αλλά τους κερδίσαμε και ήταν ένα σοβαρό πλήγμα για αυτούς. Η Ντιναμό δεν αντιμετωπίζει ένα πληγωμένο θηρίο, αλλά ένα πολύ πληγωμένο θηρίο. Ο κόσμος θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά αν πετύχεις ένα γρήγορο γκολ, το ελληνικό κοινό μπορεί με τις αποδοκιμασίες του να βοηθήσει τον φιλοξενούμενο», ανέφερε.

Αναλύοντας το στυλ που αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκοι» είπε: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού ασκούν πίεση στο κέντρο και εμείς καταφέραμε με τις πάσες μας να το αντιμετωπίσουμε. Μπορείς να το κάνεις και με βαθιές μπαλιές, αλλά θα πρέπει οι επιθετικοί να κρατούν καλά την μπάλα. Οι αμυντικοί τους παίζουν ψηλά και υπάρχει χώρος για αντεπιθέσεις. Το πιο σημαντικό είναι να περάσεις την πρώτη ζώνη πίεσης. Η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού ξεχωρίζει, αλλά κυρίως ο Φορτούνης, που βγάζει την ομάδα του γρήγορα μπροστά και επηρεάζει το παιχνίδι της. Θα είναι καλό για τη Ντιναμό να μην παίξει. Επίσης ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στη δεξιά πλευρά της άμυνάς του».

Ο Σάκχοφ βλέπει ισοπαλία με γκολ απόψε στο Φάληρο. «Έχει σημασία να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι η Ντιναμό, μιας και είναι το πρώτος της ματς στο 2019. Τους εύχομαι να κάνουν ό,τι κι εμείς το 2015 με τη Ντνίπρο, όταν αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό στους ‘32’ του Europa League και τους αποκλείσαμε. Ποντάρω σε ένα 1-1 και νομίζω πως δεν θα είχε αντίρρηση και η Ντιναμό με ένα τέτοιο αποτέλεσμα», ανέφερε.

[the_ad id=”273506″]

Μίλαν – Ολυμπιακός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://assia.tv/live2/udar-tv/?lang=ru

http://www.sports-stream.net/ch/ch1.html

http://trgoalstv1.me/stream18.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-8.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News