Ολυμπιακός: «Να έπαιζε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, στη Λεωφόρο δεν σκάει η μπάλα»

Οπαδοί του Ολυμπιακού πλησίασαν απειλητικά τον πάγκο του Παναθηναϊκού την ώρα του παιχνιδιού! (vid)

Εκτός τόπου και χρόνου ο Ολυμπιακός, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την απόφασή του να επιστρέφει στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ.

Μεταξύ άλλων, όπως διαβάζουμε σε… κόκκινα ρεπορτάζ «ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είχε όλη την διάθεση για να βοηθήσει στην καλύτερη προβολή του αθλήματος, όπως είχε ζητήσει η ΕΟΚ και γι’ αυτό ο πρώτος τελικός πραγματοποιήθηκε στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν ακολούθησε το παράδειγμα των Πειραιωτών και το δεύτερο παιχνίδι διεξήχθη στη Λεωφόρο και όχι στο ΟΑΚΑ. Ενα γήπεδο που δεν βοηθάει στην προβολή του αθλήματος και στην προσέλκυση θεατών, αφού είναι παλιό και μάλιστα υπήρχαν σημεία μέσα στο παρκέ που δεν έσκασε η μπάλα!

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, παρότι απέδειξε έμπρακτα ότι θέλει να βοηθήσει στη ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ, δεν είδε την αντίστοιχη θέληση από τον Παναθηναϊκό, με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού να επιστρέφει στη φυσική του έδρα, για τον τρίτο τελικό της Α1.

Στην έδρα που παίζουν οι Ερυθρόλευκες όλη τη σεζόν. Ετσι, ο τρίτος τελικός με τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (17:00) θα γίνει στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News