Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου Live Streaming

Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου Live Streaming

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου Live Streaming: Την Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει απόψε (22/10, 22:00, Cosmote Sport 2) στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου Live Streaming: Ο Ολυμπιακός απόψε (22/10, 22:00, Cosmote Sport 2) αντιμετωπίζει μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Την Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει απόψε (22/10, 22:00, Cosmote Sport 2) στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός. Το έργο των «ερυθρολεύκων» είναι πάρα πολύ δύσκολο, απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Όμως η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα «πιέζει» τον Ολυμπιακό να κάνει την προσπάθεια του και να αρπάξει ό,τι περισσότερο μπορεί από αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν υπολογίζει στους τραυματίες Βαλμπουενά, Τοροσίδη, τον τιμωρημένο Μπενζιά αλλά και τον Σισέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Μάλιστα, ο Μαρτίνς αναγκάστηκε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον νεαρό Ξενιτίδη προκειμένου να συμπληρώσει 18άδα.

Στον αντίποδα, μεγάλο πλήγμα για την Μπάγερν αποτελεί ο σοβαρός τραυματισμός του διεθνή στόπερ Νίκλας Σούλε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ για το πρωτάθλημα της Bundesliga.

Πέραν της αυξημένης δυσκολίας του αντιπάλου, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν και την αρνητική παράδοση που έχουν με τους Βαυαρούς, καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις μετράνε ισάριθμες ήττες.

Τελευταία επίσκεψη της Μπάγερν στο Φάληρο τον Σεπτέμβρη του 2015, με τους Γερμανούς να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα με 3-0 χάρη στα γκολ των Μίλερ (52′, 89′) και Γκέτσε (90+2′).

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου Live Streaming | Αυτά είναι τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δείχνει να έχει αποφασίσει ποιους θα χρησιμοποιήσει απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου απόψε (22:00) στο κατάμεστο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο ΖοΖέ Σα, θα έχει ένα από τα πιο δύσκολα βράδια του με τον Ολυμπιακό και θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, στην 16η του εμφάνιση με τους ερυθρόλευκους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δεξιά, πήρε τις ανάσες του μετά και τις υποχρεώσεις με την εθνική Νορβηγίας και επιστρέφει, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Περιμένει πολλά από αυτόν ο Μαρτίνς, έχει την εμπειρία να σταθεί. Αριστερά, στη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του, ο Κώστας Τσιμίκας. Στόπερ, ο Σεμέδο είναι ο σίγουρος και ο Μεριά δείχνει να έχει προβάδισμα έναντι του Αβραάμ Παπαδόπουλου, από τον οποίο πάντως είναι ευχαριστημένος ο Μαρτίνς.

Το πλάνο με τους τρεις στη μεσαία γραμμή, προκρίνεται. Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά, θα είναι οι τρεις που αναμένεται να έχουν ένα δύσκολο βράδυ, απέναντι στην καλοκουρδισμένη μηχανή της Μπάγερν.

Οι δύο εξτρέμ, αναμενόμενοι. Ο Ντανιέλ Ποντένσε, παίκτης βαρόμετρο. Θέλει ένα ακόμη καλό βράδυ, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στην πρεμιέρα των ομίλων, απέναντι στην Τότεναμ.

Έχει σκοράρει απέναντι σε Κράσνονταρ στα πλέι οφ και Τότεναμ, θα ήθελε ένα ακόμη γκολ. Από αυτόν πάντως ο Μαρτίνς περιμένει να κρατήσει μπάλα, να δώσει ανάσες. Ο άλλος εξτρέμ, ο Γιώργος Μασούρας. Τρεξίματα, πίεση μπροστά και γιατί όχι, να εκμεταλλευτεί κάποια στιγμή μέσα στο ματς.

Στην κορυφή της επίθεσης, ο Πορτογάλος προπονητής δείχνει να προτιμά την επιλογή του Ελ Αραμπί. Δεν αγωνίστηκε λεπτό απέναντι στον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και για πολλούς, ήταν το πρώτο μήνυμα. Υπήρξε η σκέψη για Γκερέρο. Απλά ο Μαρτίνς πιστεύει πως με την προσθήκη του τρίτου χαφ στη μεσαία γραμμή, βρίσκει τα τρεξίματα και την πίεση που χρειάζεται στο γήπεδο.

Ο Ελ Αραμπί άλλωστε, θα πρέπει να είναι ο φορ, ώστε να κρατήσει… κάπως πιο πίσω τους στόπερ της Μπάγερν. Ο Γκερέρο αρέσκεται στο να έρχεται πιο πίσω και ο Μαρτίνς δεν θέλει να δώσει τόσα μέτρα στους Γερμανούς από ψηλά. Αυτό έχει στο μυαλό του, αυτή τη στιγμή.

Πάρτε λινκς:

http://assia.tv/live2/channel365/?lang=ru

http://www.sports-stream.net/ch/ch6.html

http://trgoalstv1.me/stream13.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-3.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News