Ολυμπιακος Μπαγερν Live Streaming: κανάλι ζωντανά

Ολυμπιακος Μπαγερν Live Streaming

Ολυμπιακος Μπαγερν Live Streaming: κανάλι ζωντανά

Ολυμπιακος Μπαγερν Live Streaming: Ποδαρικό με νίκη στην Ευρωλίγκα για το 2021 θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για την 18η αγωνιστική.

Μια απόλυτα αναγκαία για την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, νίκη θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, που φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου στις 21:00 (Novasports1) στο ΣΕΦ.

Με ρεκόρ 8-8, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης που τελείωσε τον πρώτο γύρο με έντεκα νίκες, θέλοντας παράλληλα να επιστρέψουν στις εντός έδρας επιτυχίες μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, νίκησαν για τελευταία φορά στον Πειραιά την Άλμπα Βερολίνου στις 12 Νοεμβρίου και έκτοτε έχουν ηττηθεί τρεις φορές, κατά σειρά από Μπασκόνια, Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η νίκη λοιπόν είναι μονόδρομος για παραπάνω από έναν λόγους, ώστε να μπει η ομάδα και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην επτάδα αγώνων που υπάρχουν τον Ιανουάριο, αλλά και τις τρεις συνεχόμενες διπλές αγωνιστικές που ακολουθούν.

Ολυμπιακος Μπαγερν Live Streaming: κανάλι ζωντανά

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στον τραυματία Κώστα Παπανικολάου, ενώ την αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος έχει κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική.

Η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν το παιχνίδι.

Από πλευράς Μπάγερν, δεν θα αγωνιστεί ο πολύτιμος, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος έχει αρχίσει προπονήσεις, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ επιστρέφει ο Σίσκο.

Ζητούμενο όπως δήλωσε και ο 55χρονος προπονητής των «ερυθρόλευκων» είναι ο Ολυμπιακός να παίξει σκληρή άμυνα μακριά αλλά και κοντά στο καλάθι, για να περιορίσει την ποστ απ δημιουργία της Μπάγερν.

Ολυμπιακος Μπαγερν Live Streaming: κανάλι ζωντανά

Κινητήριος μοχλός των βαυαρών είναι ο πρώην παίκτης της ομάδας, Γουέιντ Μπόλντγουιν με 14,2 πόντους μέσο όρο φέτος, ενώ η φιλοξενούμενη έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης μέχρι τώρα, καθώς δέχεται 75,6 πόντους μέσο όρο.

Παράλληλα, είναι από τις κορυφαίες ομάδες (5η) στο να περιορίζει την δημιουργία του αντιπάλου, καθώς δέχεται μόλις 16,6 ασίστ ανά παιχνίδι.

Πλην του Μπόλντγουιν, σημαντική συμβολή στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Αντρέα Τρινκιέρι, έχουν και οι Ρέινολντς, Ζίπσερ και Γουέιλερ Μπαμπ, ενώ νέες παρουσίες σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ, Σάσα Γκραντ και Ντένις Σίλεϊ.

Διαιτητές του αγώνα, είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς (Μαυροβούνιο).

Ολυμπιακος Μπαγερν Live Streaming: κανάλι ζωντανά | Παράδοση

Σε επίπεδο παράδοσης, το αποψινό παιχνίδι είναι το όγδοο στην ιστορία των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πέντε νίκες και η Μπάγερν δύο, ενώ και τα τρία παιχνίδια που έχουν γίνει σε ελληνικό έδαφος, έληξαν με νίκη τους.

Το ματς του πρώτου γύρου έληξε με νικήτρια την Μπάγερν με σκορ 74-68, οπότε χρήσιμο για τον Ολυμπιακό θα ήταν αν είναι δυνατό να καλύψει και την διαφορά του -6, ώστε να υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Εδώ θα δείτε το Ολυμπιακός – Μπάγερν

Ολυμπιακος Μπαγερν Live Streaming: Λινκς…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News