Ολυμπιακος - Μονακο Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (22/4)

Ολυμπιακος - Μονακο Live Streaming

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming | Olympiacos – Monaco Live Streaming: Έτοιμος να κάνει το δεύτερο βήμα για την πρόκριση στο Final Four είναι ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τη Μονακό στο 2ο ματς της σειράς.  Ολυμπιακός-Μονακό με το τζάμπολ στις 19:00.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στο πρώτο παιχνίδι και πήραν σχετικά εύκολα τη νίκη με 71-54. Σε αντίθεση με τον τελευταίο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο Μόντε Κάρλο, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο.

Το βασικό μέλημα των γηπεδούχων ήταν να παίξουν σωστή άμυνα, όπως είχαν πράξει στο αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας. Και μάλιστα το πέτυχαν και με το παραπάνω. Οι «ερυθρόλευκοι» έπνιξαν τους Μονεγάσκους και δεν τους άφησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, να μπουν στη διεκδίκηση της νίκης και να βρουν ρυθμό.

Ο κόσμος βοήθησε τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού. Γέμισε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παίζοντας κι αυτός το ρόλο του στην κατάκτηση της νίκης. Μάλιστα, το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο και στο δεύτερο παιχνίδι τη Μεγάλη Παρασκευή.

Αυτός που ξεχώρισε με την απόδοσή του ήταν ο Τόμας Ουόκαπ. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο… άσος στο μανίκι του Γιώργου Μπαρτζώκα και συνέβαλε στην επιτυχία της ομάδας. Από πολύ κοντά του και ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήρθε από τον πάγκο και ήταν αλάνθαστος, δείχνοντας ότι τα μεγάλα παιχνίδια του αρμόζουν. EuroLeague Live Streaming

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming: Τι είπε ο Μπαρτζώκας

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Νομίζω είχαμε καλή προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι και πήραμε καλές επιλογές. Η Μονακό θα είναι πιο “πεινασμένη” και εμείς θα πρέπει να μην την υποτιμήσουμε. Δεν θα το κάνουμε, ξέρουμε όλοι πως είναι δύσκολο παιχνίδι και σε αυτές τις σειρές πρέπει να ξεχνάς άμεσα το τι συνέβη, εάν θέλεις να έχεις συνέχεια στη διοργάνωση. Ελπίζουμε η ατμόσφαιρα να είναι το ίδιο».

Τις πιθανές αλλαγές: «Οι ομάδες έχουν μια αγωνιστική φυσιογνωμία που έχουν δείξει σε μια σειρά 60 αγώνων. Αλλαγές μπορεί να γίνουν. Αν κάτι δεν πάει όπως περιμένουμε, θα κάνουμε αλλαγή, αλλά οι ομάδες είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε αλλαγή στην τακτική του αντιπάλου. Σίγουρα θα αλλάξουν πράγματα, αλλά μικρά».

Τον Χασάν Μάρτιν: «Νομίζω πως θα είναι εκτός ο Χασάν Μάρτιν. Γενικά δεν είμαι αισιόδοξος. Θα δούμε και αύριο αλλά έχει μεγάλο οίδημα».

Αν ο Ολυμπιακός έκανε το τέλειο αμυντικό παιχνίδι: «Κάναμε ένα καλό αμυντικό ματς. Τέλειο δεν υπάρχει ποτέ. Υπήρχαν φάσεις που μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά γενικά είχαμε συγκέντρωση και τους οδηγήσαμε σε 18 λάθη».

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming: «Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας»

Τον Ολυμπιακό: «Δεν θα με προδώσει η ομάδα άμα χάσει. Είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο, έχω 5 παρουσίες με 3 ομάδες σε playoffs. Το μπάσκετ έχει συναίσθημα και ο κόσμος επηρεάζεται, αλλά η ομάδα μας έχει αποδείξει πως μπορείς να την εμπιστεύεσαι. Δείχνει ότι θα παλέψει, ότι έχει υγεία και όλα αυτά κάνουν μια ομάδα καλή. Το να πάρεις τίτλο ή να πας στο Final 4 είναι θέμα συγκυριών.

Για να τα πετύχεις πρέπει να έχεις μια συνταγή που ο Ολυμπιακός την έχει. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους προπονητές της EuroLeague. Πάντα χρειάζεται τύχη. Μπορεί να έχεις την τέλεια συνταγή και προσπάθεια, αλλά μια στιγμή να αποβεί μοιραία. Ας σκεφτόμαστε θετικά. Η χτεσινή ατμόσφαιρα δείχνει μια ομάδα που μάχεται και ο κόσμος το χαίρεται αυτό».

Για τον κόσμο: «Παίζουν 14.000 κόσμος μαζί μας. Αυτό έχουν τα μεγάλα κλαμπ. Έχεις παραπάνω πίεση αλλά έχεις και αυτό το προνόμιο, όταν παίζεις μεγάλα ματς να έχεις και αυτή την υποστήριξη».

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming: Τι είπε ο Βεζένκοφ

«Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί, με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος, καλύτερα ειδικά στην επίθεση. Δεν πιστεύω ότι χθες παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, αυτό που βγάλαμε στην άμυνα, το μπασκετικό ξύλο ήταν αυτό που μας έδωσε τη νίκη. Ξέρουμε ότι η Μονακό θα έρθει ακόμα πιο πεινασμένοι, ακόμα πιο προετοιμασμένη, έχει πάρει την κρυάδα του πρώτου παιχνιδιού οπότε ξέρει τι να περιμένει και πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι για να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι».

Για την σκληρή άμυνα του Ολυμπιακού: «Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια, όλοι ξέρουμε σχεδόν τα πάντα για την αντίπαλη ομάδα, οπότε περιμένω όπως εμείς ρίξαμε ξύλο έτσι και η Μονακό να κάνει το ίδιο. Είμαστε έτοιμοι, είναι διαφορετικό παιχνίδι και θέλουμε πολύ να κάνουμε το 2-0».

Αν περιμένει κάποια έκπληξη από τη Μονακό: «Οι εκπλήξεις μπορεί να είναι τα πρώτα λεπτά, κάποιο καινούριο play, κάποιο καινούριο τρικ, κάτι στην άμυνα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί από μόνο του να σου εξασφαλίσει τη νίκη, χρειάζονται αρκετά πράγματα. Να ελέγξουμε τον ρυθμό, να κατεβάσουμε χαμηλά τη Μονακό και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στη επίθεση και έχουμε όλα τα εφόδια μαζί με τον κόσμο μας να κάνουμε το 2-0».

Την εμπειρία του Πρίντεζη: «Το να έχεις τον Πρίντεζη στον πάγκο σε αυτό τον ρόλο είναι πολυτέλεια. Δεν χρειάζεται να πω εγώ για την αξία του. Όπως και τους Σλούκα και Παπανικολάου, που έχουν παίξει αυτά τα παιχνίδια και έχουν εμπειρία. Εμείς παίξαμε για πρώτη φορά και ήμασταν αγχωμένοι. Αλλά το να έχεις αυτούς τους τρεις παίκτες να σου μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία είναι σημαντικό και εμείς μαζί με το κόσμο μας με τα κόκκινα μπλουζάκια που έγινε τρεντ από χθες είμαι αισιόδοξος για το καλύτερο».

Αντιδρά η Μονακό, το διαιτητικό τρίο

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/22_4_2022_19_00_olympiacos_monaco/486-1-0-26236

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News