Ολυμπιακος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming | Olympiacos - Milano

Ολυμπιακος - Μιλανο Live Streaming

Ολυμπιακος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming:Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου στη φετινή Ευρωλίγκα, αφού την Πέμπτη (21:45) υποδέχεται την Αρμάνι με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη!

Olympiacos – Milano Live Streaming

Φυσικά, ο λόγος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον… αιώνιο αντίπαλο, Παναθηναϊκό, στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης. Ωστόσο, όπως δήλωσε και ο κόουτς των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, είναι η στιγμή να μπει φρένο στους πανηγυρισμούς, καθώς η Αρμάνι δεν αστειεύεται. Το αντίθετο: «Δαγκώνει».

Αγωνιστικά, την περασμένη Κυριακή, ο Ολυμπιακός ήταν με την πλάτη στον τοίχο για 30 λεπτά στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Μπήκε στην 4η περίοδο κυνηγώντας στο σκορ τους «πράσινους». Όμως με μπροστάρηδες τους Τάιλερ Ντόρσεϊ (21 π.), Τόμας Γουόκαπ (8 π., 4 ασίστ), Σάσα Βεζένκοφ (double-double με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ), τα έφερε όλα τούμπα. Και έφτασε στην επικράτηση με 81-73. Και παράλληλα στην κατάκτηση του Κυπέλλου για 10η φορά στην ιστορία του.

Αναφορικά με την Ευρώπη, στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague βρίσκονται αυτή την στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» με ρεκόρ 14-9. Σταθερά 3η η ομάδα του Ετορε Μεσίνα με ρεκόρ 17-7 και 7 νίκες σε 11 παιχνίδια μακριά από το Μιλάνο.Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming

Ο Ολυμπιακός μετά από καιρό -σχεδόν 2 μήνες- θα δει για πρώτη φορά το ΣΕΦ να γεμίζει στο 50%, έπειτα και από τις νέες αποφάσεις της Κυβέρνησης για την πανδημία. Αυτό σίγουρα είναι ένα μεγάλο «συν» για τον κόουτς Μπαρτζώκα και τους παίκτες του. Άλλωστε, είναι γνωστή η ώθηση που δίνει στους «ερυθρόλευκους» ο κόσμος τους! Από ‘κει και πέρα, τα δεδομένα έχουν ως εξής: ο Ολυμπιακός στο «σπίτι» του στη φετινή Ευρωλίγκα έχει χάσει μόνο από τον Ερυθρό Αστέρα, μετρώντας 10 νίκες σε 11 αναμετρήσεις.

Την ίδια ώρα, το Μιλάνο συμμετείχε στο Final 8 του Κυπέλλου Ιταλίας, που διεξήχθη στο Πέζαρο. Εκεί πήραν μέρος οι 8 πρώτοι της βαθμολογίας στο φινάλε του 1ου γύρου της Lega A. Μάλιστα, χωρίς πολλά πολλά, έκανε το καθήκον του. Νίκησε κατά σειρά τις Ντιναμό Σάσαρι (88-68 στα προημιτελικά), Μπρέσια (69-63 στα ημιτελικά) και την πρωτάρα Ντερτόνα στον μεγάλο τελικό με 78-61. Για την ομάδα του Μεσίνα βγήκε μπροστά στην όλη διαδικασία ο «αρτίστας» Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος «μίλησε» σε όλα τα κρίσιμα σημεία.live streaming σουπερ λιγκα

Ολυμπιακος – Αρμανι Μιλανο Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Αρμανι Μιλανο

Ολυμπιακος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/24_2_2022_21_45_olympiacos_olimpia_milano/486-1-0-25521

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News