Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι Live Streaming: Olympiacos - Manchester City

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι Live Streaming: Olympiacos - Manchester City

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι Live Streaming: Olympiacos – Manchester City

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι Live Streaming: Olympiacos – Manchester City | Ο Ολυμπιακός υποδέχεται με αρκετές απουσίες τη Μάντσεστερ Σίτι για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από δυο διαδοχικές ήττες στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι απέναντι στους «πολίτες» του Πεπ στην άτυπη ρεβάνς του 3-0 στο Ethihad City.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους παίκτες του να…υποφέρουν στον αγωνιστικό χώρο στο β’ ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-0), ο οποίοι κέρδισαν το αιώνιο ντέρμπι με μεγάλη δυσκολία και μπόλικη τύχη.

Απόντες για τον Πορτογάλο τεχνικό οι Αραμπί, Βαλμπουενά, Χασάν, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, αμφίβολος ο Ραφίνια.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι έχει το 3/3 στον όμιλο με Πόρτο, Ολυμπιακό και Μαρσέιγ, και θέλει την τέταρτη νίκη για να εξασφαλίσει σε σημαντικό βαθμό την πρωτιά.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (25/11, 19:55) σχεδόν… μισός τη Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική του Champions League, αλλά παρά τα προβλήματα των «ερυθρόλευκων» ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα.

«Να στερήσουμε κατοχή από τον αντίπαλο για να πάρουμε αποτέλεσμα. Στο “Γ. Καραϊσκάκης” είναι πάντα διαφορετικό όταν αγωνιζόμαστε», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός. «Να παίξουμε με ψυχή και κουράγιο, έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε», επεσήμανε ο προπονητής των Πειραιωτών και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. «Θα χρειαστούμε μίνιμουμ δύο νίκες για να περάσουμε», ανέφερε επί του θέματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Με δεδομένο ότι ο απολογισμός μέχρι στιγμής είναι τρεις βαθμοί και από εδώ και πέρα θα χρειαστούν περισσότεροι, τι είναι αυτό που έλειψε και τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα;
«Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί με την Πόρτο. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ. Με τη Σίτι κάναμε πολύ καλό β’ ημίχρονο, παρότι είναι ομάδα που σου κάνει δύσκολη τη ζωή. Δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και στην πρόκριση. Από αύριο κιόλας θα προσπαθήσουμε να πετύχαμε ό,τι δεν κάναμε στα άλλα ματς. Να στερήσουμε κατοχή από τον αντίπαλο για να πάρουμε αποτέλεσμα. Στο “Γ. Καραϊσκάκης” είναι πάντα διαφορετικό όταν αγωνιζόμαστε. Θα χρειαστούμε μίνιμουμ δύο νίκες για να περάσουμε».

Υπάρχει νέο πρόβλημα; Προέκυψε κάτι τελευταία στιγμή;

«Με τον Παναθηναϊκό είχαμε δέκα απουσίες. Τώρα ο Λαζάρ (Ραντζέλοβιτς) θα είναι σίγουρα απών και πιθανότατα ο Ραφίνια, έχουμε ακόμα ένα 24ωρο να δούμε».

Συμφωνείτε με την επιστολή του Ολυμπιακού στη FIFA και τα παράπονα που έγιναν;
«Πολλές εθνικές ομάδες δεν σέβονται τα ιατρικά πρωτόκολλα. Είναι παράλογο να δίνουν φιλικά και να βάζουν σε κίνδυνο τους παίκτες με τα ταξίδια. Το πρόβλημα εντοπίζεται στις εθνικές ομάδες από την Αφρική. Η FIFA πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες. Να μην μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των παικτών. Κάνουν πολλές οι πτήσεις οι παίκτες για να φτάσουν στον προορισμό τους, μένουν 3-4 μαζί».

Ποιο είναι το πρόβλημα με τον Ραντζέλοβιτς; Ποια είναι τα νέα για Χασάν και Αραμπί;

«Είναι θετικός στον κορονοϊό ο Ραντζέλοβιτς. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για Χασάν και Αραμπί, περιμένουμε τα νέα τεστ που θα κάνουν τη δέκατη μέρα».

Έχετε αποφασίσει πώς θα παρατάξετε την ομάδα με τόσα προβλήματα;
«Δεν θα ήθελα να μιλήσω άλλο για προβλήματα. Υπάρχουν για να λύνονται. Ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικούς παίκτες, παίζουμε με δύσκολο αντίπαλο. Θέλω να σταθούμε στο ύψος μας. Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Ποσοτικά δεν έχουμε λύσεις, αλλά έχουμε καλούς παίκτες. Στο β’ με τη Σίτι παίξαμε με δύναμη και κουράγιο. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα και αυτό είναι κατόρθωμα, δεν το έχουν κάνει πολλές ομάδες. Να παίξουμε με ψυχή και κουράγιο, έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε».

Πιστεύετε ότι η Σίτι μπορεί να καταφέρει να πάρει τον τίτλο; Μέχρι σήμερα δεν τα έχει καταφέρει…
«Η Σίτι είναι υποψήφια για να πάρει τον τίτλο. Ο λόγος που δεν το κατάφερε είναι ότι υπάρχουν κι άλλες μεγάλες ομάδες. Θα είναι πάντα υποψήφια για το τρόπαιο».

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

http://www.sports-stream.link/ch/ch4.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News