Ολυμπιακος - Λαμια Live Streaming | Olympiacos - Lamia

Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming

Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming

Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming:

Ολυμπιακός και Λαμία διασταυρώνου τα ξίφη τους στο Φάληρο την Κυριακή (15:00) σ’ ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Θυμίζουμε ότι η 15η αγωνιστική της Super League είναι και η τελευταία για το 2021.

Olympiacos – Lamia Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος για το 2021, δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα αμφισβήτησης. Αντίθετα φιλοδοξούν να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη και να παραμείνουν αήττητοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Μεσοβδόμαδα, στον Πειραιά σκόρπησε ενθουσιασμό η κίνηση της διοίκησης να ανακοινώσει την επιστροφή του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι.

Ο Πέδρο Μάρτινς θα έχει τον Έλληνα στόπερ μετά τις γιορτές στη διάθεσή του, ενώ την Τετάρτη είδε τους παίκτες του να επικρατούν με 3-0 του Ατρόμητου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και πλέον φιγουράρει στη δεύτερη θέση των σκόρερ με 8 γκολ. Ενα λιγότερο πίσω από τον Καρλίτος του Παναθηναϊκού. Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming

«Σε αυτά τα γήπεδα, σε αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται οι τίτλοι. Ήταν ένας αντίπαλος ο οποίος παραδοσιακά μας δυσκολεύει. Μια έδρα που παραδοσιακά αντιμετωπίζουμε προβλήματα όχι μόνο εμείς. Αλλά και οι άμεσοι διεκδικητές του τίτλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε βαθμούς σε γήπεδα που οι αντίπαλοι χάνουν βαθμούς. Έμεινα ικανοποιημένος διότι κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι», τόνισε ο Μάρτινς μετά το 3-0 στο Περιστέρι.

Η Λαμία με μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα και 5 σερί ματς χωρίς επιτυχία, «καίγεται» για βαθμούς. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν δύσκολη αποστολή στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου από τη σεζόν 17/18 μετράνε 4 ήττες σε ισάριθμα ματς (3-0, 2-0, 3-0, 2-0) και δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν ούτε γκολ.

Την Τετάρτη, το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου εμφάνισε μαχητικότητα με τον Βόλο και κατάφερε να γλιτώσει την ήττα (2-2) παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στα λάθη, αλλά και στην θετική αντίδραση των παικτών του, λέγοντας: «Μείναμε πάλι χωρίς λόγο πίσω στο σκορ. Ωστόσο, τα παιδιά προσπαθήσαν και αν κάποια ομάδα δικαιούταν να πάρει τη νίκη αυτή ήταν η Λαμία».Live Streaming σουπερ λιγκα

Ολυμπιακος – Λαμια Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Λαμια

Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News