Ολυμπιακός - Κρασνονταρ Live Streaming

Ολυμπιακός - Κρασνονταρ Live Streaming

Ολυμπιακός – Κρασνονταρ Live Streaming

  • 21/8/2019 – 22:00
  • Καραϊσκάκη
  • Cosmote TV 2

Ολυμπιακός – Κρασνονταρ Live Streaming: Με τη… δοκιμασμένη συνταγή και τον κόσμο στο πλευρό του για όπλα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κράσνονταρ, στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Champions League.

Ώρα τελικού για τον Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κράσνονταρ (21/8, 22:00 – Cosmote Sport 2), με σκοπό να κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα που έχουν απομείνει για τον πολυπόθητο στόχο. Την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Στην προσπάθεια αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν νέα αγωνιστικά προβλήματα. Συνεπώς, ο Πορτογάλος κόουτς δύσκολα θα παρεκκλίνει από τα πρόσωπα που οδήγησαν με επιτυχία την ομάδα στα πλέι οφ, μέσω δύο προκριματικών γύρων.

Η συνταγή αναμένεται να είναι ίδια με αυτή στα ματς με Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ, όπως φάνηκε από τις τελευταίες δοκιμές του Μαρτίνς, αλλά και από την αυτοπεποίθηση που έχει δώσει στους «ερυθρόλευκους»

[the_ad id=”309153″]

Ολυμπιακός – Κρασνονταρ Live Streaming

Στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα, για ενίσχυση μεσοεπιθετικά.

Υποψήφιους στόχους προσθέτει στη λίστα του ο Ολυμπιακός, αφού η έκβαση των ματς με την Κράσνονταρ ενισχύει σε πολλά επίπεδα τις διαπραγματεύσεις.

Ένα ακόμα όνομα που βρίσκεται στην ερυθρόλευκη λίστα είναι αυτό του Αντρίγια Ζίβκοβιτς της Μπενφίλα.

Όπως αναφέρει η Livesport, ο 23χρονος επιθετικός μέσος και εξτρέμ βρίσκεται στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού και παραχωρείται από τους Πορτογάλος με πώληση ή και δανεισμό.

Δυνατά συνεχίζει να «παίζει» το όνομα του Γκαμπριέλ Μποσίλια, ο οποίος -παρότι έχει πάρει φέτος παιχνίδια- αναμένεται να δοθεί δανεικός από τη Μονακό, ενώ απομακρύνεται η περίπτωση του Όσκαρ Τρέχο, που φαίνεται πως έχει υπολογίζεται κανονικά στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

[the_ad id=”309113″]

Ολυμπιακός – Κρασνονταρ Live Streaming

Στην άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά και στον Ματιέ Βαλμπουενά αναφέρθηκε ο Σεργκέι Ματβέεφ ενόψει του πρώτου ματς για τα playoffs του Champions League.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος είναι ο βοηθός προπονητή της ρωσικής ομάδας και εκείνος που θα είναι στον πάγκο της, καθώς ο πρώτος δεν έχει δίπλωμα, συνεπώς δεν έχει το δικαίωμα να κοουτσάρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βοηθός προπονητή της Κράσνονταρ:

Για το ποιον παίκτη ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό: «Τον Βαλμπουενά, κάνει πολύ καλό παιχνίδι, συμβάλλει τα μέγιστα. Ιδιαίτερα από τις στατικές φάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και περιμένουμε ένα ενδιαφέρον ματς αύριο».

Για το πώς περιμένει τον Ολυμπιακό, επιθετικό ή πιο συντηρητικό: «Είναι δύσκολο να πω την τακτική που θα επιλέξει ο αντίπαλος προπονητής, εμείς θα προετοιμαστούμε για οποιαδήποτε τακτική επιλέξει».

[the_ad id=”309115″]

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming

Για το πού θα δει το ματς ο Μουσάεφ και πως θα επικοινωνούν: «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτε γι’ αυτό».

Για το πόσο τον προβληματίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ: «Σίγουρα είναι σημαντικό για την άμυνα του Ολυμπιακού που δεν έχει δεχτεί γκολ. Είναι πολύ καλή άμυνα. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να σκοράρουμε, γιατί το εκτός έδρας γκολ έχει πάντα ειδική σημασία σε νοκ άουτ αγώνες».

Για το αν είναι έτοιμοι οι Καμπελά και Άρι: «Ο πρώτος είναι καλά και μπορεί να παίξει, ο Άρι δεν θα αγωνιστεί. Ο Σουλεϊμάνοφ είναι προσγειωμένος από τα γκολ στο Πόρτο, δεν υπάρχει κάποιο θέμα, είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Μαρτίνοβιτς δεν έχει έρθει στην Αθήνα, είναι τραυματίας».

Για το αν είναι ικανοποιημένοι από το πρώτο διάστημα του Μπεργκ: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, στα ματς που έπαιξε είχε τις φάσεις και τις ευκαιρίες. Δεν το έχει κάνει ακόμη το γκολ, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει σύντομα».

Ολυμπιακός – Κρασνονταρ Live Streaming

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην κρισιμότητα των δύο αγώνων με την Κράσνονταρ, εξήρε την ποιότητα του αντιπάλου του Ολυμπιακού και κράτησε κλειστά χαρτιά για την 11άδα!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτινς:

Για την τακτική του και αν θα την αλλάξει: «Όχι, δεν αλλάζει ο τρόπος προσέγγισης. Σας θυμίζω πως και πέρυσι παίξαμε με την Μπέρνλι πρώτο ματς εντός. Δεν θα αλλάξουμε κάτι. Νομίζουμε πως τα χαρακτηριστικά του γύρου αυτού είναι πολύ όμοια με την Μπασακσεχίρ. Η πρόκριση άλλωστε κρίνεται στα δυο ματς».

Για το μεγαλο όπλο του Ολυμπιακού και τις ομοιότητες με Μπασάκ: «Η ομοιότητα των τριών είναι πως διεκδικούν τίτλους, είναι ομάδες με ηγετικά χαρακτηριστικά. Η διαφορά είναι πως η Κράσνονταρ είναι πιο δυνατή επιθετικά και ξέρει να επιβάλλεται.

Ένα από τα όπλα μας είναι ότι παίζουμε εντός, αλλά όλοι οι παίκτες ξέρουν την σημασία του αγώνα και πως απο αυτό εξαρτάται το μέλλον τους και το μέλλον του συλλόγου».

Σούπερ προσφορά* στο Ολυμπιακός – Κράσνονταρ

Ολυμπιακός – Κρασνονταρ Live Streaming

Για την ενδεκάδα και την πιθανότητα αλλαγών: «Δεν συμφωνώ πως ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Μέσα στην εβδομάδα εκτιμούμε την κατάσταση του κάθε παίκτη. Δεν θέλω να πω κάτι για την ενδεκάδα, αλλά μπορεί στην διάρκεια της εβδομάδας να είναι πιο καλός ένας παίκτης και ο αγώνας να απαιτεί τα χαρακτηριστικά ενός άλλου παίκτη».

Για το πόσο μεγάλη έκπληξη θεωρεί το ότι πέρασε η Κράσνονταρ την Πόρτο και τους τοπ παίκτες των Ρώσων: «Δεν θέλω να βάλω κλίμακα ή βαθμό αλλά ξέροντας και τις δυο ομάδες, μετά το πρώτο ματς συζητούσαμε ότι τίποτα δεν είχε τελειώσει και ότι η πρόκριση ήταν ανοιχτή. Έτσι έγινε.

Η Κράσνονταρ έχει πολύ καλό σύνολο, υψηλή ποιότητα, πολύ καλές μεταβιβάσεις και μία ομάδα που τα κατάφερε και είναι οργανωμένη. Είναι ο Καμπελά και άλλοι πολύ καλοί παίκτες. Όμως δεν είναι θέμα ατομικό, αλλά θέμα ομάδας και συνόλου. Η Κράσνονταρ είναι πολύ καλή ομάδα».

Για τον Βαλμπουενά και το γκολ που είχε βάλει με την Κράσνονταρ: «Στην Πορτογαλία έχουμε μία φράση, “όσο μεγαλώνεις γίνεσαι καλύτερος”. Στον Ματιέ ταιριάζει πολύ αυτή η φράση γιατί όσο μεγαλώνει βελτιώνεται».

[the_ad id=”309113″]

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20.30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Ολυμπιακός – Κρασνονταρ Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Κάθε μέρα πλούσιο Live Streaming*!

http://hdstreams.club/livetv/ch3.php

http://assia.tv/live2/super-sport/?lang=cz

http://www.sports-stream.net/ch/ch1.html

http://trgoalstv1.me/stream12.html

https://cricfree.stream/watch/site/update/bt3

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News