Ολυμπιακος - Ιωνικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (3/9)

Ολυμπιακος - Ιωνικος Live Streaming (3/9)

Ολυμπιακος – Ιωνικος Live Streaming | Olympiacos – Ionikos Live Streaming: Μετά την απώλεια βαθμών στην Τρίπολη, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του για τον αγώνα με τον Ιωνικό (03/09, 19:00). Είναι προφανές ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Η έλευση του Κάρλος Κορμπεράν έχει διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα στον Ολυμπιακό. Τόσο σε επίπεδο λειτουργίας, όσο και σε επίπεδο μεταγραφών.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν αρκετές προσθήκες, ενώ οι Πειραιώτες προσπαθούν να φέρουν κι άλλους παίκτες για να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Στην Τρίπολη έκανε μάλιστα ντεμπούτο και ο έτερος Κορεάτης Χουάνγκ Ουί Τζο, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την απώλεια βαθμών για την ομάδα του.

Η ομάδα του Κορμπεράν έχει μία σημαντική βελτίωση στα δύο τελευταία παιχνίδια, αρχικά με τον Απόλλωνα Λεμεσού και στη συνέχεια με τον Αστέρα. Ωστόσο σε κανένα δεν κέρδισε (με τον Απόλλωνα προκρίθηκε στα πέναλτι). Πήρε δύο ισοπαλίες, αφού δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ.

Ο Ελ Αραμπί περνάει μία περίοδο σημαντικού ντεφορμαρίσματος, ενώ ο Ολυμπιακός δεν παίρνει βοήθειες και από τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς. Για τον αγώνα με τον Ιωνικό, ο Κορμπεράν αναμένεται να ανακατέψει και πάλι την… τράπουλα. Σίγουρα εκτός είναι οι Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο και Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι οποίοι παραμένουν τραυματίες.

Θα παλέψει ο Ιωνικός, δύσκολο το πρόγραμμά του

Ο Ιωνικός από την πλευρά του, δίνει δεύτερο παιχνίδι κόντρα σε μεγάλη ομάδα μέσα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Και μάλιστα εκτός έδρας. Μετά την ήττα στο «Απ. Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό, αντιμετώπισε τον Λεβαδειακό στην έδρα του. Παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερος και είχε αρκετές ευκαιρίες δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Στο τελευταίο, ο Δημήτρης Σπανός στάθηκε στις δηλώσεις του «Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα αν εξαιρέσεις το πρώτο 20άλεπτο. Κερδίσαμε μπάλες, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά στη συνέχεια η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Η παραπάνω προσπάθεια είναι φτιαγμένη για αυτή την ομάδα. Να λύσουμε τα προβλήματα μας γιατί το γκολ έρχεται από την άμυνα περνάει στο κέντρο και μετά στην επίθεση».

Στα αγωνιστικά εκτός θα είναι ο Κάνιας και αμφίβολοι οι Τσιριγώτης, Πογοσιάν και Κοκκίνης.Super League Ελλάδα Live Streaming

Ολυμπιακος – Ιωνικος Live Streaming: Ανακοινώθηκε ο Πεπ Μπιέλ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τον Πεπ Μπιέλ στον κόσμο της ομάδας με ένα εντυπωσιακό βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει και το πρώτο μήνυμα του Ισπανού επιθετικού.

Ο Πεπ Μπιέλ είναι επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού από το απόγευμα της Πέμπτης και λίγη ώρα μετά τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στα social media ένα βίντεο-παρουσίαση του Ισπανού, ο οποίος έστειλε και το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά, όσα ανέφερε: «Με λένε Πεπ Μπιέλ. Γεννήθηκα με μία μπάλα στα πόδια. Η μυρωδιά από το χορτάρι είναι οι αναμνήσεις μου. Με κάθε γκολ, κάθε ασίστ, ζω το όνειρο μου. Δεν υπάρχει μια θέση στο γήπεδο. Βρίσκομαι εκεί που πρέπει, σε κάθε επίθεση, πριν πανηγυρίσει η εξέδρα. Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Και είμαι εδώ! Ανυπομονώ να το ακούσω και από εσάς. Με λένε Πεπ Μπιέλ. Και όλα τώρα ξεκινούν».

Έκλεισε δανεικό τον Μπόουλερ, εξετάζει Μπακαγιόκο

Όπως έγινε και με τον Χουάνι Ουί Τζο, η Νότιγχαμ απέκτησε τα δικαιώματα του Τζος Μπόουλερ. Και στη συνέχεια δάνεισε τον 23χρονο εξτρέμ στον Ολυμπιακό. Ο Μπόουλερ αναμένεται πλέον στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στους «ερυθρόλευκους». Στους οποίους θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο 23χρονος εξτρέμ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ΚΠΡ και την περσινή σεζόν με την φανέλα της Μπλάκπουλ, μέτρησε σε 52 εμφανίσεις 10 γκολ και 2 ασίστ.

Μεταγραφικό σενάριο από τη Γαλλία εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο, που αγωνίζεται στη Μίλαν ως δανεικός από την Τσέλσι. Ο 28χρονος χαφ, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι, αφού η τελευταία γεμάτη συμμετοχή του ήταν στις 17 Ιανουαρίου και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το όνομα του Μπακαγιόκο συνδέθηκε με τη Νις, όμως σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Μαρκ Μεκενουά, η περίπτωση του 28χρονου χαφ απασχολεί και τον Ολυμπιακό.Ολυμπιακος Live Streaming

Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνούς εξτρέμ στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, εκεί όπου πρόκειται να συναντήσει και δύο συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα, τους Τάσο Μπακασέτα, Μανώλη Σιώπη. Τα τουρκικά ΜΜΕ θεωρούν τελειωμένη την υπόθεση, αναφέροντας ότι Ολυμπιακός και Τραμπζονσπόρ έχουν δώσει τα χέρια σε ένα deal ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή πάντως, ρεπορτάζ της “Fanatik” σημειώνει πως υπάρχουν κάποια προβλήματα αναφορικά με τις απαιτήσεις του μάνατζερ του 28χρονου άσου, ωστόσο “Μπακασέτας και Σιώπης συνεχίζουν να πιέζουν τον φίλο τους για να ενισχύσει την Τραμπζονσπόρ”.

ΕΠΟ: «Μαρινάκης-Μπαλτάκος συζήτησαν για την ισότιμη αντιμετώπιση διαιτητικών σφαλμάτων»

Η Ομοσπονδία πήρε επίσημα θέση για την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ, ώστε να παραπονεθεί για τα περί τιμωρίας του διαιτητή Καραντώνη.

Όπως αναφέρουν από το Πάρκο Γουδή: «Ο πρόεδρος της Super League και β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφτηκε σήμερα τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο στο γραφείο του, παρουσία των μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ, κ.κ. Δημητρίου, Αντωνίου, Χατζησαρόγλου και Διακοφώτη, καθώς και του Acting CEO κ. Ιάκωβου Φιλιππούση.

Στην συνάντηση που διήρκησε μία περίπου ώρα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της διαιτησίας, όπως οι τιμωρίες των διαιτητών που κάνουν λάθη και η ισότιμη αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση σοβαρών διαιτητικών σφαλμάτων, η επαγγελματική διαιτησία και οι ενέργειες για την πρόοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εν γένει».

Ολυμπιακος – Ιωνικος Live Streaming: «Κάτι άφησα στη μέση, ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος επέστεψε στο… σπίτι του, όπως δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.
Ο 24χρονος αμυντικός πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις του μετά την επιστροφή του στους Πειραιώτες και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που φόρεσε ξανά τα ερυθρόλευκα.

«Η πρώτη μου φανέλα ήταν ερυθρόλευκη, ήταν το όνειρό μου. Έζησα αξέχαστες στιγμές, όμως, κάτι άφησα στη μέση. Όταν πάτησα αυτό το χορτάρι, σ’ αυτό το γήπεδο ήξερα ότι ανήκω εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου. Επέστρεψα. Εδώ είναι το σπίτι μου», δήλωσε στο Olympiacos TV.

Ολυμπιακος – Ιωνικος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/3_9_2022_19_00_olympiacos_ionikos/47-1-0-26954

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News