Ολυμπιακός - Γουλβς Live Streaming | Olympiacos - Wolves 12-3-2020

Ολυμπιακός - Γουλβς Live Streaming | Olympiacos - Wolves 12-3-2020

Ολυμπιακός – Γουλβς Live Streaming: Χωρίς τον κόσμο του, αλλά με πίστη στην πρόκριση θα υποδεχτεί τη Γουλβς ο Ολυμπιακός, διεκδικώντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο θέλει να βρεθεί απόψε ο Ολυμπιακός, που θα φιλοξενήσει τη Γουλβς στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης», για τους «32» του Europa League (22:00, Cosmote Sports 2, Youtube)

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει στερήσει από τους ερυθρόλευκους ένα μεγάλο όπλο. Τους οπαδούς που συνηθίζουν να προσφέρουν μεγάλη ώθηση από την εξέδρα, ειδικά σε τόσο σημαντικά παιχνίδια.

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θέλουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση και να πάνε με ευνοϊκό σκορ στην Αγγλία για τη ρεβάνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκέφτεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές συγκριτικά με το θρίαμβο κόντρα στην Άρσεναλ.

Ολυμπιακός – Γουλβς Live Streaming | Olympiacos – Wolves 12-3-2020

Μοναδική αλλαγή είναι αυτή του Ρούμπεν Σεμέδο, που εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Φορτούνης, έπειτα από τρία παιχνίδια.

Όσο για το δίλημμα που είχε ο Πορτογάλος τεχνικός ανάμεσα στους Ρατζέλοβιτς και Μασούρα, φαίνεται πως κατέληξε στον δεύτερο.

Η πιθανή ενδεκάδα για το παιχνίδι αποτελείται από τους: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Με Φορτούνη η αποστολή

Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά από τρία ματς είναι η είδηση από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το πρώτο ματς των «16» του Europa League.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να είναι και στην τελική 18άδα, αλλά δεν αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα. Ο Πορτογάλος προπονητής πήρε μαζί του 21 παίκτες και θα αποκλείσει τρεις, που πιθανότατα θα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ξενιτίδης και Καραργύρης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Αλέν, Καραργύρης, Γκασπάρ, Μπα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Η μεγάλη αναμέτρηση θα μεταδοθεί ελεύθερα από το κανάλι της Cosmote TV στο Youtube:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News