Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live Streaming | Olympiacos – Fenerbahce

Ολυμπιακος - Φενερμπαχτσε Live Streaming

Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live Streaming

Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live Streaming:

Ελληνοτουρκική «μονομαχία» με… έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγεται την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε, σ’ ένα ματς που χαρακτηρίζεται και από τις δύο πλευρές «τελικό» πρόκρισης. Οι πρωταθλητές με 6 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές στον 4ο όμιλο φιλοδοξούν, μετά τις δύο σερί ήττες από την Άιντραχτ, να πανηγυρίσουν τη νίκη. Και παράλληλα να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Olympiacos – Fenerbahce Live Streaming

Ο «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στο χορτάρι με την ψυχολογία στο ζενίθ. Η νίκη επί της ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της Super League (3-2), αλλά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πριν τρεις αγωνιστικές διέλυσε τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη με 3-0 επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Το τελευταίο αγωνιστικό δείγμα ήταν εξαιρετικό για τους Πειραιώτες. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησαν στο ελληνικό ντέρμπι της ΑΕΚ με σκορ 3-2 στο ΟΑΚΑ. Έτσι, εδραιώθηκαν στην κορυφή με 6 βαθμούς διαφορά από τη 2η «Ένωση», με τους Ελ Αραμπί και Αγκιμπού Καμαρά να βρίσκουν δίχτυα.super league Live Streaming

Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live Streaming

«Με αντίπαλο την ΑΕΚ παίξαμε έξυπνα με ψυχή και πάθος. Πανηγυρίσαμε μια σημαντική νίκη που μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εχουμε μπροστά μας ένα επίσης κρίσιμο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην έδρας μας. Στόχος είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Από την αντίπερα όχθη, η Φενέρ, με 5 βαθμούς στο ενεργητικό της, σκέφτεται μόνο το «τρίποντο». Ακόμα και με ισοπαλία, θα παραμείνει στην 3η θέση της βαθμολογίας στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Τούρκοι βρίσκονται υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα. Την Κυριακή νίκησαν τη Γαλατασαράι στο γειτονικό ντέρμπι με 2-1. Ο Πορτογάλος προπονητής αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Εκτός «μάχης» τέθηκε ο αρχηγός της Φενέρ, Μεσούτ Εζίλ, ενώ τραυματίας είναι και ο φορ Ενερ Βαλέντσια. Επιθετικά αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες ο Δημήτρης Πέλκας. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο πολύπειρος Ισπανός διαιτητής, κατηγορίας Elite στην UEFA, Αντόνιο Μιγκέλ Ματέου Λαόθ. Live Streaming σουπερ λιγκ

Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε

Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/25_11_2021_22_00_olympiacos_fenerbahce/47-1-0-24278

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News