ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming:

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Από την άμυνα οι γηπεδούχοι!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και θέλει να προσθέσει άλλη μία νίκη για να μείνει «ζωντανός» (26/3, 21:00).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για να προλάβει την 8αδα των πλέι οφ. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι έχουν το αποψινό παιχνίδι με την Φενέρ. Αλλά και την Χίμκι εντός τη τελευταία αγωνιστική εντός. Την επόμενη «διαβολοβδομάδα» αγωνίζονται στην Ισπανία με Ρεάλ και Μπασκόνια. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που έχει ρεκόρ 14-16 θέλει 4Χ4 και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Είναι προφανές ότι οι 7 σερί ήττες ήταν αυτές που αποτελείωσαν τον Ολυμπιακό, που πλέον έχει ανέβει αγωνιστικά και μετρά τρία σερί νικηφόρα αποτελέσματα. Σε αυτό το πλαίσιο οι Πειραιώτες θέλουν πολύ τη νίκη απέναντι στους Τούρκους, έστω κι αν δεν τους χρειαστούν στο τέλος οι βαθμοί. Το σενάριο επικράτησης του Ολυμπιακού πληρώνει με 2.51!Panathinaikos

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Ζωντανά

Ασφαλώς και η Φενέρμπαχτσε δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος και το παιχνίδι θα έχει δυσκολίες. Η τουρκική ομάδα έχει 10 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια εντός- εκτός και βρίσκεται στην 6η θέση με ρεκόρ 18-12.

Είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός αν θέλει να μείνει ζωντανός νικώντας την ομάδα του Κοκόσκοφ θα πρέπει να περιορίσει την επιθετικότητα της Φενέρ και να της «χαλάσει» το περιφερειακό σουτ με την πιεστική άμυνα. Αν σημειωθούν στο ματς μέχρι 152 πόντοι (under 152.5).

Στη πρόσφατη προϊστορία η Φενέρ έχει νικήσει τον Ολυμπιακό στις 2 τελευταίες επισκέψεις στο ΣΕΦ και γενικά τα παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν το χαρακτήρα ντέρμπι.  Αν στο ημίχρονο προηγείται η Φενέρ και στο τέλος επικρατήσει ο Ολυμπιακός έχει απόδοση 7.50.Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming | Links:

Εδώ θα δείτε σε Live Streaming το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News