Ολυμπιακός: Εξετάζει πρώην ταλέντο του Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός: Εξετάζει πρώην ταλέντο του Παναθηναϊκού

Μπορεί ακόμα να καθυστερεί λίγο το… παράθυρο των μεταγραφών για τον Ιανουάριο, ωστόσο, ήδη τα πρώτα σενάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από τον Τύπο, οι Πειραιώτες έχουν αρχίσει να συλλέγουν πληροφορίες για την περίπτωση του Αμπντούλ Ραχμάν Ουές.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας αγωνίζεται στον ΟΦΗ στην θέση του δεξιού μπακ.

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Πειραιώτες δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία της σημερινής αναμέτρησης με τους Κρητικούς και θα τσεκάρουν από κοντά τον 22χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Ο πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή για την Μπρέντφορντ, όμως μετά από έναν χρόνο επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πλατανιά.

Μετά από τρία χρόνια στα Χανιά, ο παίκτης μετακόμισε στο Ηράκλειο και από τότε έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον ΟΦΗ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News