Ολυμπιακός - Εφές Live Streaming: Olympiacos - Efes ζωντανά

Ολυμπιακός - Εφές Live Streaming: Olympiacos - Efes ζωντανά | Κανάλι

Ολυμπιακός – Εφές Live Streaming

Ολυμπιακός – Εφές Live Streaming: Στο Σ.Ε.Φ., ο Ολυμπιακός έχει πολύ απαιτητική αποστολή με την Εφές, στα παιχνίδια που ρίχνουν την αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Euroleague.

H ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα στο Μόναχο από τη Μπάγερν, έχοντας ως «οδηγό» τα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της, με Αρμάνι και Μακάμπι.

Η Εφές, ταξίδεψε στην Ελλάδα, έχοντας διαθέσιμο για πρώτη φορά φέτος τον Σέιν Λάρκιν, όντας στο 1-3 ως τώρα και χωρίς να έχει παίξει την προηγούμενη εβδομάδα, αφού ο αγώνας της με τη Βιλερμπάν, αναβλήθηκε.

Στη Ρωσία, η Χίμκι υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, με την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις, να είναι στο 0-5 ως τώρα, να έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από κορωνοϊό και διάφορους τραυματισμούς και σήμερα, να ψάχνει την πρώτη της νίκη.

Ο Ερυθρός Αστέρας, προέρχεται από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, είναι στο 2-2, έχοντας παίξει επίσης με Φενέρμπαχτσε, Μπασκόνια και Ζαλγκίρις και ταξίδεψε με αυτοπεποίθηση στη Ρωσία.

Τέλος, στη Βιτόρια, η Μπασκόνια θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα, στον ισπανικό «εμφύλιο» της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι, έχουν καταφέρει να δώσουν μόλις τρία παιχνίδια στη Euroleague ως τώρα και είναι στο 2-1, ενώ η ομάδα του Γιασικεβίτσιους, είναι στο 4-1, κέρδισε στο «Clasico» την προηγούμενη αγωνιστική τη Ρεάλ (79-72), αλλά τα σκαμπανεβάσματα παραμένουν, αφού στο πρωτάθλημα, έχασε στην έδρα της Μούρθια.

Ολυμπιακός – Εφές Live Streaming:  Με Λάρκιν στην Ελλάδα η Εφές

Η Αναντολού Εφές ταξίδεψε στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό (30/10, 21:00), έχοντας τον Σέιν Λάρκιν στην αποστολή της.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ δεν έχει αγωνιστεί φέτος, λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο, όμως αυτή την εβδομάδα έχει ανεβάσει… στροφές.

Άλλωστε, ο Εργκίν Αταμάν είχε ενημερώσει πως ο παίκτης του στοχεύει να επιστρέψει στο ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Λάρκιν, λοιπόν, ταξίδεψε μαζί με την αποστολή των Τούρκων στην Ελλάδα, για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Λίγο πριν το τζάμπολ θα αποφασιστεί αν θα πάρει μέρος στην αναμέτρηση και πόση ώρα θα χρησιμοποιηθεί.

Ολυμπιακός – Εφές Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-11.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News