Ολυμπιακος - Ερυθρος Αστερας Live Streaming | Olympiacos – Crvena Zvezda

Ολυμπιακος - Ερυθρος Αστερας Live Streaming

Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming

Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρας (21:00) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague. Ένα ματς που χαρακτηρίζεται οριακό για τους γηπεδούχους.

Olympiacos – Crvena Zvezda Live Streaming

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά τις δύο εκτός έδρας ήττες από Φενέρμπαχτσε (94-80) και Μακάμπι (84-69) «καίγεται» για την επιστροφή στις νίκες. Προκειμένου να διατηρηθεί εντός της πρώτης τετράδας. Ο Ολυμπιακός (12-7 ρεκόρ) τόσο στην Κωνσταντινούπολη, όσο και στο Τελ Αβίβ, δεν εμφάνισε το καλό του πρόσωπο στην άμυνα, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και στη επίθεση.

Πάντως, οι Πειραιώτες μέσα στο ΣΕΦ έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο και στη φετινή διοργάνωση παραμένουν αήττητοι με 9-0. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει από τους παίκτες του να διευρύνουν το σερί μέσα στο «σπίτι» τους στο 10-0 και τόνισε χαρακτηριστικά ενόψει Ερυθρού Αστέρα:

«Θέλω να πω ότι η Ευρωλίγκα είναι μαραθώνιος και κάθε ματς είναι σημαντικό για εμάς. Μπορεί να χάσει ο πρώτος απ’ τον τελευταίο. Δεν μπορούμε αν κάνουμε 2-3 νίκες να λέμε ότι παίζουμε καταπληκτικά. Ούτε αν χάσουμε 1-2 παιχνίδια πως βρισκόμαστε σε αγωνιστική κρίση. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Τα Χριστούγεννα είχαμε πολλά κρούσματα και αυτό μας έφερε λίγο πίσω, αλλά βρισκόμαστε σε καλή βαθμολογική θέση στην Ευρωλίγκα. Στο χέρι μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα». Euroleague Live Streaming

Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming

Στον αγωνιστικό τομέα ο Σάσα Βεζένκοφ ανέβασε στροφές κι αναμένεται να επιστρέψει στη δράση. Εκτός μάχης τέθηκαν οριστικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ λόγω ενοχλήσεων στο δεξί μηρό και ο Γιώργος Πρίντεζης. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Χασάν Μάρτιν, που αισθάνθηκε αδιαθεσία και δίνεται αμφίβολος.

Ο Ερυθρός Αστέρας με 7-12 βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας και πλέον αναζητεί σερί νικών για να κερδίσει έδαφος. Οι Σέρβοι προέρχονται από 3 σερί ήττες σε ματς με Εφές (84-83), Ζενίτ (76-80) και Βιλερμπάν (69-67) που κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα όπλα και θα ακολουθήσουν την τακτική του πρώτου γύρου όταν και πλήγωσαν (81-76) τον Ολυμπιακό με σκληρή άμυνα και γρήγορο ρυθμό. «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να φτάσει μέχρι το Final4. Σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας και τον τρόπο που ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα», τόνισε ο Σέρβος head coach. Live Streaming ευρωλιγκα

Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας

Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News