Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/9)

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας Live Streaming 24-09

Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming | Olympiacos – Crvena Zvezda Live Streaming: Φιλικό με άρωμα Euroleague στην Κύπρο! Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους το Σάββατο (18:00) στο σπουδαιότερο ματς του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τελικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της σεζόν. Οι προπονητές καταστρώνουν τα πλάνα τους κοιτώντας και την εκκίνηση στην Euroleague στις 6 Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη αναμέτρηση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα φιλοδοξεί να ολοκληρώσει τις δοκιμές που ξεκίνησε στο χθεσινό παιχνίδι με την Χάποελ Χολόν. Φυσικά, στόχος του Έλληνα κόουτς, να «δέσει» τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα με τον βασικό κορμό της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισραήλ εμφάνισαν δείγματα του τρόπου παιχνιδιού που θα παρουσιάσουν φέτος στο παρκέ. Ο Έλληνας προπονητής ζητάει ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, ενώ θέλει οι παίκτες του να συνδυάσουν το γρήγορο μπάσκετ, με υψηλά ποσοστά ευστοχία στην περιφέρεια.

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση των Αλεκ Πίτερς (φόργουορντ από Μπασκόνια), Τζόελ Μπολομπόι (σέντερ από ΤΣΣΚΑ), Αϊζάια Κάναν (γκαρντ από Γαλατασαράι), Τάρικ Μπλακ (σέντερ από Ζενίτ) και Τζορτζ Πάπας (γκαρντ) έχει τη δυνατότητα να παίξει το μπασκετ που σχεδιάζει ο Μπαρτζώκας. Όμως άπαντες γνωρίζουν ότι ακόμα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. EuroLeague Ελλάδα Live Streaming

Με διαφορά το πιο δυνατό φιλικό

Γι’ αυτό τον λόγο, το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα αποτελεί ένα δυνατό τεστ. Στο οποίο ουσιαστικά οι παίκτες θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται επίσης στο κορυφαίο επίπεδο. Οι Σέρβοι φέτος μπορεί να έχασαν τον προπονητή τους Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, όμως έκαναν εξαιρετικές κινήσεις.

Μάλιστα, βάσει των μεταγραφών τους κρίνονται ως «πολλά υποσχόμενοι». Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς, που την περασμένη σεζόν ήταν στο τιμόνι της Τσιμπόνα. Ο 38χρονος προπονητής φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια ομάδα που θα διεκδικήσει είσοδο στην οκτάδα της Euroleague.

Εξάλλου η διοίκηση έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη και ενίσχυσε το ρόστερ με παίκτες πρώτης γραμμής. Οι μεταγραφές των Νεμάνια Νέντοβιτς (από Παναθηναϊκό), Φιλίπ Πετρούσεφ (από Εφές), Μπεν Μπεντίλ (από Αρμάνι Μιλάνο) και του πρώην σέντερ του Ολυμπιακού Χασάν Μάρτιν, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.  

Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming: Ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα εκτός έδρας παιχνίδια

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τη δυνατότητα να ακολουθούν τους «ερυθρόλευκους» στα εκτός έδρας παιχνίδια. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

«Αν ονειρεύεσαι να γίνεις «εμπράκτως» ο 6ος παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στα εκτός έδρας παιχνίδια της Ευρωλίγκας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σου δίνει την ευκαιρία. Μέσω του προγράμματος TOGETHER WE FLY!

Μέσω αυτού, θα έχεις την δυνατότητα να ταξιδέψεις -στα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς – με το τσάρτερ που θα μεταφέρει την «ερυθρόλευκη» αποστολή. Και να συνδυάσεις το υψηλό μπασκετικό θέαμα, με επίσκεψη σε ελκυστικούς προορισμούς!

Βοήθησε με τη δύναμη της φωνής σου τον Θρύλο να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα διπλά. Προκειμένου να διαγράψει και φέτος εξαιρετική πορεία στην Ευρωλίγκα. Και παράλληλα απόλαυσε τα αξιοθέατα και την τοπική κουλτούρα πόλεων όπως είναι η Βαρκελώνη, η Μαδρίτη, η Βιτόρια, το Τελ Αβιβ, η Βαλένθια, το Μοντε Κάρλο και άλλες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο επιλογές:
• την αγορά της αεροπορικής θέσης, με εξασφάλιση αγοράς του εισιτηρίου του αγώνα.
• την επιλογή ολοκληρωμένου πακέτου φιλοξενίας, με ξενοδοχείο και μεταφορές από και προς το γήπεδο και το αεροδρόμιο.»

Κλείσε θέση από τώρα

«Οι θέσεις σε κάθε τσάρτερ θα είναι περιορισμένες. Και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τη συμμετοχή των φιλάθλων μας σε κάθε ταξίδι. Το πρόγραμμα τίθεται σε εφαρμογή στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας στη Βαρκελώνη στις 7 Οκτωβρίου. Με αναχώρηση στις 6/10. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων εισιτηρίων του αγώνα (θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός).

Για να γίνεις και ΕΣΥ μέλος της «ερυθρόλευκης» αποστολής ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία:

Στείλε email με τίτλο TOGETHER WE FLY με το ονοματεπώνυμό σου, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και τον προορισμό που επιθυμείς στο : fansdpt@olympiacosbc.gr ή στο info@olympiacosbc.gr και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου. Κρατήσεις θα γίνονται και τηλεφωνικά στο 210-4527474 και στο 210-4527600, από Δευτέρα ως και Παρασκευή από τις 10:00 ως τις 18:00».

«Γέφυρες» Φουρνιέ και πάλι προς τον Ολυμπιακό

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα του Ολυμπιακού άφησε γι’ ακόμη μια φορά ο Εβάν Φουρνιέ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτάζω τόσο μακριά, αλλά πάντα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έρθω κάποια στιγμή για να παρακολουθήσω τον Φαλ και να νιώσω την ατμόσφαιρα. Όσον αφορά το να επιστρέψω στην Ευρώπη προς το τέλος της καριέρας μου. Είναι νωρίς για να πω, θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Όπως τραυματισμούς και άλλα. Είναι μακρινό. Αν όμως επιστρέψω στην Ευρώπη, θα ήθελα να πάω σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι νωρίς όμως, είμαι μόλις 29 χρονών και έχω μπροστά μου πολλά χρόνια στο NBA».

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος άσος, προφανώς εντυπωσιασμένος από τη στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην ομάδα στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, είχε γράψει στο Twitter: «Αν κάποια μέρα έπρεπε να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου θέλω, νομίζω ότι θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Εξακολουθεί να είναι ένα φοβερό κλαμπ». Ολυμπιακος Live Streaming

Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming: Σπουδαία κίνηση από τους «ερυθρόλευκους»

Στην Κύπρο είναι αυτές τις ημέρες ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Όπου θα συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν επίσκεψη του πιο πιστού φίλου της ομάδας του Πειραιά, τον Χρήστο. Ο φίλος του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκε με τους παίκτες του Ολυμπιακού και έλαβε δώρο μία μπάλα και μία φανέλα με τις υπογραφές τους.

Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει: «Ο πιο πιστός φίλος του Ολυμπιακού στην Κύπρο. Ο Χρήστος, έδωσε το «παρών» στην πρωινή προπόνηση της ομάδας μας. Φωτογραφήθηκε με τους παίκτες και δέχθηκε δύο ιδιαίτερα δώρα: μια φανέλα και μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των “ερυθρόλευκων”!».

 

Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News