Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Ζωντανά | Κανάλι

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Ζωντανά | Κανάλι 18-9-2020

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague και θέλουν τη νίκη για τους τρεις πρώτους πόντους τους στη φετινή σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το χρέος τους και κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδος 2019-2020, ωστόσο, μπροστά τους ξεκινάει μια νέα σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα χρειαστεί να φρεσκάρει την ομάδα του, η οποία προβλημάτισε και τον τελικό με την ΑΕΚ, αλλά και στο πρόσφατο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Ο δε Αστέρας έχει πάρει τα… πάνω του μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Θ. Κολοκοτρώνης και θα παίξει στο Καραϊσκάκης χωρίς την παραμικρή πίεση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον νεοφερμένο Γάλλο χαφ μεταξύ 21 παικτών, ενώ κανονικά υπολογίζονται και οι νεοαποκτηθέντες Ραφίνια και Χολέμπας.

Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμεινε ο νιόφερτος χαφ Πέπε, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: 
Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Μπρούνο, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Από ‘κει και πέρα, όλα τα υπόλοιπα τεστ των παικτών του Μαρτίνς βγήκαν αρνητικά.Ο 22χρονος εξτρέμ είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» που βρίσκεται θετικός στον ιό, μετά τους Τζολάκη, Σεμέδο και Λοβέρα.

Λινκς για να δείτε το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming!

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News