Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Ο γεμάτος ψυχολογικά Ολυμπιακός υποδέχεται τον νέο Αστέρα στην πρεμιέρα της Superleague.

Η ομάδα του Πειραιά από το 2010 και έκτοτε μετρά μόνο νίκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή με 2-1 (79′ Μπόγκνταν, 86′ Βέλλιος / 59′ Μήτρολου).

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει ξανά σε πρεμιέρα πρωταθλήματος τον Αστέρα το 2008 επικρατώντας με 3-1, ενώ οι δύο ομάδες είχαν κληρωθεί να τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της σεζόν 2016-17, αλλά η πρώτη αγωνιστική μετατέθηκε για τον Ιανουάριο!

Σε ό,τι αφορά τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα να αναφέρουμε ότι έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 24 φορές με τον Ολυμπιακό να μετρά 16 νίκες, τρεις έχει ο Αστέρας, ενώ πέντε ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή. Δύο εξ αυτών έγιναν στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Τον Μάρτιο του 2008 και τον Σεπτέμβριο του 2017 ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερνε να πάρει ισοπαλία από τον ΟλυμπιακόΟλυμπιακό, 1-1 και στις δύο περιπτώσεις.

Στις άλλες δέκα επισκέψεις έχει γνωρίσει την ήττα. Στις δύο τελευταίες μάλιστα έχασε στην εκπνοή του αγώνα, το 2017 με το γκολ του Μαρίν και πέρσι με το γκολ του Νάτχο.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Ο Γιώργος Δώνης θέλει η ομάδα του να αφήσει πίσω της ό,τι προηγήθηκε και να κάνει μια νέα αρχή.

Όλα δείχνουν πως ο 49χρονος τεχνικός θα επιλέξει το 4-3-3 έχοντας τον Διούδη στο τέρμα, τους Γιόχανσον στο δεξί και Ινσούα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Πούγγουρας και ο Κολοβέτσιος (που έχει προβάδισμα αντί του Νούνες) θα είναι τα στόπερ.

Ο Κουρμπέλης θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Δώνη και Ζαχίντ σε ρόλο εσωτερικών μέσων, ενώ στην επίθεση δύο εκ των τριών θέσεων είναι σίγουρες.

Ο Μακέντα θα είναι σέντερ φορ και ο Κολοβός στο ένα άκρο, ενώ στο άλλο ο Χατζηθεοδωρίδης δείχνει να έχει ελαφρύ προβάδισμα αντί του Μολό, με αουτσάιντερ τον Χατζηγιοβάνη.

Πέρα από τους προαναφερθέντες στην 20μελή αποστολή βρίσκονται επίσης οι Κότσαρης, Αποστολάκης, Ζαγαρίτης, Μπουζούκης, Βέργος και Καμπετσής. Στο πλευρό της ομάδας θα είναι και τουλάχιστον 350 φίλαθλοι, που εξαφάνισαν τον συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων, που είχε εξασφαλίσει η διοίκηση.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Τους 18 παίκτες που υπολογίζει για το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της φετινής Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε ο Μπόρχα Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τζίμα, ενώ εκτός έμειναν και οι Δουβίκας, Κρέσπι και Μπελόκ.

Αναλυτικά, η αποστολή των Αρκάδων αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Μιχαήλ, Τασουλή, Πασαλίδη, Σουάρεζ, Κώτσιρα, Βλάχο, Αντζουλά, Κυριακόπουλο, Καπίγια, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεζ, Μπόρχα Φερνάντεζ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο, Λουίς Φερνάντεζ και Μπαράλες.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 21:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την NOVA.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το olympiakos asteras tripolis live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News