Ολυμπιακος - Αρμανι Live Streaming: Olympiacos - Armani

Ολυμπιακος - Αρμανι Live Streaming: Olympiacos - Armani | Κανάλι

Ολυμπιακος – Αρμανι Live Streaming:

Ολυμπιακος – Αρμανι Live Streaming: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και ψάχνει την υπέρβαση και το… 2-1.

Να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ταυτόχρονα να συνεχίσει να βελτιώνεται θέλει ο Ολυμπιακός, που απόψε (19:30, Novasports 2) υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, που ξεπέρασε το χτύπημα στο πόδι, αλλά πιθανότατα ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ θα μείνει εκτός. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» περιμένει από την ομάδα του πρόοδο, λιγότερα κενά διαστήματα, καλύτερη δημιουργία και περισσότερη σκληράδα στην άμυνα, ενώ αναγκαίος είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ και τα καλύτερα ποσοστά στα τρίποντα.

Η Αρμάνι έρχεται στην Αθήνα σε τοπ φόρμα αλλά χωρίς δύο από τους καλύτερους σουτέρ της, τους Κέβιν Πάντερ και Βλάντο Μίτσοβ, που είναι τραυματίες. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα είναι αήττητη φέτος, καθώς είναι στο 2-0 στην Ευρωλίγκα, ενώ κατέκτησε με 8/8 το Σούπερ Καπ Ιταλίας και έχει αρχίσει με 3-0 το ιταλικό πρωτάθλημα. Το κλαμπ του Μιλάνου έκανε σημαντικές επενδύσεις αποκτώντας παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, όπως τους Χάινς, Ντατόμε και Ντιλέινι, αλλά και τους Σιλντς και ΛεΝτέι.

Οι Πειραιώτες, υπενθυμίζεται, πως αντιμετωπίζουν αμέσως μετά την Μακάμπι. Ο αγώνας αναμένεται τελικά να γίνει κανονικά την Παρασκευή, αν και είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο αναβολής για το Σάββατο, λόγω της 24ωρης απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Σέφι Σέμες (Ισραήλ) και Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία).

Ολυμπιακος – Αρμανι Live Streaming: Κυρίαρχος στην παράδοση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Μιλάνο για την 3η αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (14/10, 19:30), με τους Ιταλούς να έχουν πανηγυρίσει ελάχιστες φορές στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στον Πειραιά για την 3η και 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στην πρώτη ”διαβολοβδομάδα” της σεζόν 2020/21.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 21 φορές και ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο αφεντικό με 15 νίκες. Ως γηπεδούχος μετρά 9 νίκες σε 11 ματς, ενώ πέρσι συνέτριψε τους Ιταλούς στο ΣΕΦ με 91-70.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-10.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News