Ολυμπιακός - Άρης LIVE STREAMING

Ολυμπιακός - Άρης LIVE STREAMING

Ολυμπιακός – Άρης LIVE STREAMING: 94 χρόνια συμπληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Άρη και θέλει να προσφέρει γκολ και θέαμα στους οπαδούς που θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη. Μόνο μία αλλαγή από Μαρτίνς.

Με μία νίκη θέλει να συνδυάσει τα σημερινά του «γενέθλια» ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες συμπληρώνουν 94 χρόνια από την ίδρυσή τουw και επιθυμούν να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα με ένα… τρίποντο επί του Άρη στο Καραϊσκάκη (19:30, Novasports 1).

Το έργο, βέβαια, δεν είναι εύκολο για τους «ερυθρόλευκους», αφού οι Θεσσαλονικείς είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για αυτό το λόγο ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή από τους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στα επόμενα ματς θα τους περάσει από… τεστ για να κρίνει σε ποιους θα βασιστεί την επόμενη χρονιά (εφόσον δεν αποχωρήσει το καλοκαίρι).

Σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, θα υπάρχει μόνο μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μεριά, Μιράντα και Κούτρη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης, ενώ στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Ποντένσε και ο Μασούρας. Ρόλο επιτελικού χαφ θα αναλάβει ο Φορτούνης, ενώ ο Χασάν θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το olympiakos aris live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News