Ολυμπιακός - Άρης Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2020/21

Ολυμπιακός - Άρης Live Streaming

Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming

Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming:

Ντέρμπι πρωτοπόρων στο Κύπελλο!    

Στο Καραϊσκάκη διεξάγεται το πρώτο παιχνίδι στο σπουδαιότερο ζευγάρι των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου ο τροπαιούχος Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ασταμάτητο φέτος Άρη (10/2, 21:30).

Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κόντρα του Ολυμπιακού με τον Άρη. σε ένα παιχνίδι που αναμετρώνται ο πρωταθλητής Ελλάδας με τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης. Αυτοί είναι που φέτος έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ τους!

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την άνετη νίκη επί του ΟΦΗ και στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου. Εκεί όπου απέκλεισε τον Παναιτωλικό. Ο Άρης έκανε το μεγάλο «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ (0-2). Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου απέκλεισε με δύο νίκες τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν σε ένα διάστημα σημαντικών αγώνων όσον αφορά τους στόχους. Ξεκινούν με το ματς κυπέλλου με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, πηγαίνουν στην Λεωφόρο για να παίξουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που δεν χρειάζεται  να τονίσουμε τη σημασία του, και ακολουθεί η φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και η Αϊντχόφεν.Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming

Με όλα αυτά τα δεδομένα, ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει μια «καθαρή» νίκη που θα τον βάλει στη θέση του οδηγού για πρόκριση στα ημιτελικά. Το σενάριο να επικρατήσουν οι ερυθρόλευκοι με προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο έχει απόδοση 2.10.

Φυσικά το έργο του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς ο Άρης, έχει κάνει φέτος «διπλά» στο πρωτάθλημα τόσο επί της ΑΕΚ όσο και επί του Παναθηναϊκού! Το ενδεχόμενο να κάνει ο Άρης την απόλυτη έκπληξη και να αλώσει το Καραϊσκάκη προσφέρεται στο 7.70!

Βέβαια για να πετύχουν κάτι τέτοιο οι κίτρινοι, θα πρέπει να σπάσουν την αρνητική προϊστορία που τους θέλει χωρίς νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό από το 2010 σε ένα ματς στη Θεσσαλονίκη! Η τελευταία φορά που ο Άρης νίκησε στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν το 2002(0-1). Έκτοτε οι ερυθρόλευκοι είναι το απόλυτο αφεντικό στα μεταξύ τους παιχνίδια.Live Streaming

Ολυμπιακός – Άρης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακός – Άρης

Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News