Ολυμπιακός - Άλμπα Live Streaming | Euroleague 2020/21

Ολυμπιακός - Άλμπα Live Streaming

Ολυμπιακός – Άλμπα Live Streaming

Ολυμπιακός – Άλμπα Live Streaming: Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό στο σημερινό παιχνίδι με την Άλμπα. Τζάμπολ του αγώνα στις 21:00.

Η νίκη στην Αγία Πετρούπολη, κόντρα στη Ζενίτ, έβαλε τον Ολυμπιακό και πάλι σε τροχιά νικών. Οι Πειραιώτες έχουν στόχο να συνεχίσουν νικηφόρα κι απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. Η γερμανική ομάδα είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας και δείχνει να μην τρομάζει ιδιαίτερα. Live Streaming

Αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο σε περίπτωση νίκης θα παίξει και το ψυχολογικό αβαντάζ που θα αποκτήσει ο ΟΣΦΠ. Μην ξεχνάμε πως έρχεται διαβολοβδομάδα! Σε αυτή η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει Βιλερμπάν και Μπασκόνια.

Ολυμπιακός – Άλμπα Live Streaming

«Παίξαμε δύο φιλικά παιχνίδια στο Βερολίνο λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, έχουμε μία γνώση για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Είναι μία ομάδα που παίζει στο ίδιο ψηλό τέμπο για 40 λεπτά και προσπαθεί να επιβάλει έναν γρήγορο ρυθμό με σκορ από παντού και κυρίως από μακριά. Παίζει με έναν τρόπο που δεν έχεις συνηθίσει να κάνεις και δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα όπως η ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας.

Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχουν παίκτες που έχουν περιθώρια να βελτιωθούν μέσα στη σεζόν, αυτό θα συμπαρασύρει και την ομαδική λειτουργία. Ο τραυματισμός του Χάρισον είναι πισωγύρισμα. Οι μικροί όχι μόνο δεν είναι πρόβλημα αλλά δίνουν μεγάλη ένταση στην προπόνηση, έχουμε κάνει καλές προπονήσεις και πραγματικά θεωρώ ότι είμαστε σε μία διαδικασία βελτίωσης κάθε μέρα», δήλωσε ο Μπαρτζώκας.

Ολυμπιακός – Άλμπα στοίχημα

Μεγάλο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των ερυθρόλευκων» πληρώνει κάτω από 1,30 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει στο ΣΕΦ γύρω στους 80 πόντους. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Ολυμπιακός – Άλμπα Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Εδώ θα δείτε το Ολυμπιακός – Άλμπα

http://assia1.tv/live/udar-tv/?lang=en

http://www.sports-stream.link/ch/ch3.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News