Ολυμπιακος - ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (3/4)

Ολυμπιακος - ΑΕΚ Live Streaming

Ολυμπιακος – ΑΕΚ | Olympiacos – AEK Live Streaming: Μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, η προσοχή στρέφεται πλέον στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ. Σέντρα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ στις 20:00.

Πρόκειται για ένα ντέρμπι που είναι ιδιαίτερα καθοριστικό και για τις δύο ομάδες. Προφανώς, για διαφορετικούς λόγους για την καθεμία, αφού άλλωστε έχουν και άλλους στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός προηγείται στη βαθμολογία. Έχει 69 βαθμούς, δέκα περισσότερους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (59). Αυτός είναι και ο ανταγωνιστής του για το φετινό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η διαφορά ήταν στους δώδεκα, αλλά η ισοπαλία του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, μείωσε την απόσταση. Δεν είναι όμως τόσο η ισοπαλία που έφερε προβληματισμού στις τάξεις του συλλόγου, όσο η εμφάνιση.

Αυτή ήταν που προκάλεσε έντονο πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς, που βλέπει το σύνολό του εδώ και αρκετό καιρό να υπολειτουργεί. Στο πρώτο παιχνίδι των playoffs, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Άρη, όμως η εικόνα του δεν ήταν καλή. Μία εβδομάδα πριν είχε ηττηθεί από τους «κίτρινους» στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Γενικά, είναι μία ομάδα υποτονική και με μεγάλα σκαμπανεβάσματα εσχάτως.

Ο έμπειρος Πορτογάλος προπονητής θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα που βλέπει στο χορτάρι, ώστε να επιστρέψει η ομάδα του στις νίκες. Αφενός για να διατηρήσει το προβάδισμα επί του ΠΑΟΚ και αφετέρου για να βελτιωθεί η ψυχολογία εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming: Τι είπε ο Αντρέ Σιμόες για Σάντος

Για το παιχνίδι της Πορτογαλίας με τη Βόρεια Μακεδονία: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια, όπως είδαμε ότι η Β. Μακεδονία κέρδισε την Ιταλία, σίγουρα η Πορτογαλία έχει καλύτερους παίκτες, καλύτερο προπονητή, όλα καλύτερα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι».

Για την κριτική που δέχεται ο Σάντος στην Πορτογαλία: «Έχω δει πολλές κριτικές γι’ αυτόν στην Πορτογαλία και θεωρώ ότι είναι απόλυτα άδικες. Επειδή όπως είπαμε για τον Ρονάλντο, είναι ο καλύτερος προπονητής που είχαμε ποτέ στην Εθνική ομάδα. Είναι ο Νο1. Πήρε το Euro, πήρε το Nations League, πριν από αυτόν δεν είχαμε πάρει ποτέ τίποτα. Ίσως η πορεία του στην Εθνική Πορτογαλίας να οδεύει στο τέλος της, αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Πρέπει, όμως να τον συγχαρούμε και να τον χειροκροτήσουμε για όλα όσα έχει κάνει για την Πορτογαλία».

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Σάντος στον πάγκο της ΑΕΚ: «Νομίζω πως πρέπει να μείνει στην Πορτογαλία, γιατί ελπίζω ότι θα περάσουμε και θα δώσει το παρών στο Κατάρ. Δεν ξέρω κάτι για το μέλλον, έχω δει από τις εφημερίδες ότι μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ, αλλά αυτό εμένα δε με επηρεάζει με κάποιο τρόπο, γιατί τελειώνει το συμβόλαιό μου, δεν παίζει ρόλο για μένα αν ο Σάντος θα έρθει. Ελπίζω αν έρθει να βοηθήσει την ΑΕΚ, γιατί πάντα θα είμαι δίπλα και θα υποστηρίζω την ΑΕΚ, είτε φύγω είτε μείνω». live streaming

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming: Τι είπε ο Σισέ για Ολυμπιακό και Εθνική

«Νιώθω μεγάλη χαρά και είμαι υπερήφανος που μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής περάσαμε στο Παγκόσμιο. Ναι θα ήταν υπέροχο να εκτελέσω κι εγώ μπροστά στους Σενεγαλέζους φιλάθλους, αλλά ο Σαντιό Μανέ το εκτέλεσε εξαιρετικά. Όχι, θα πάμε να το πάρουμε το Παγκόσμιο χωρίς να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Όχι ακόμα. Μπορεί να έχουμε διαφορά δέκα βαθμών από τον ΠΑΟΚ στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά απομένουν οκτώ παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Για το Κύπελλο, υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια, αλλά όχι τώρα. Έχουμε καιρό γι’ αυτά».

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» μετέβη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για πρώτη φορά έπειτα από δύο μήνες. Αρχικά συνομίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς και εν συνεχεία μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. «Το παιχνίδι της Κυριακής και όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί, θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας έχει προσφέρει ο κόσμος μας όλη τη χρονιά. Να παίζετε με πάθος και να τα δίνετε όλα σε κάθε παιχνίδι και να είστε συγκεντρωμένοι εντός και εκτός γηπέδου.

Μπροστά μας έχουμε μόνο τελικούς, μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου, ώστε μετά να έχετε τη δυνατότητα να ξεκουραστείτε, γιατί είναι η τρίτη σεζόν που παίζετε ασταμάτητα», ανέφερε ακόμη προς τους ποδοσφαιριστές ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητώντας τους να κλείσουν τα αυτιά τους στη μεταγραφολογία. Όλη αυτή η μεταγραφολογία να μην σας επηρεάζει γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εσάς εμπιστευόμαστε, εσείς είστε οι καλύτεροι, δείξτε το στο γήπεδο, δώστε τα όλα για τον Ολυμπιακό μας».

Ολυμπιακος – ΑΕΚ: Ψάχνει αντίδραση η Ένωση

Η ΑΕΚ υπέστη ακόμη μία ήττα από τον ΠΑΟΚ, πριν από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Δεν έχει καταφέρει να νικήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» ούτε φέτος (σε όλες τις διοργανώσεις) και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Άρης βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω της και σε περίπτωση που ηττηθεί στο Φάληρο, οι «κίτρινοι» μπορούν να την προσπεράσουν στον βαθμολογικό πίνακα. Αυξάνοντας φυσικά τον «πονοκέφαλο» στο εσωτερικό του συλλόγου.

Στον αγώνα της κανονικής περιόδου στο Φάληρο, η Ένωση ηττήθηκε με 1-0, ενώ η τελευταία φορά που νίκησε τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο του, ήταν πριν από τέσσερα χρόνια. Συγκεκριμένα στις 7 Φεβρουαρίου 2018 με 2-1.

Η ΑΕΚ έσπευσε να πάρει θέση με αφορμή την αναφορά σήμερα σε ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της, μεταξύ άλλων και για τον Ρούντι Γκαρσία, τον 58χρονο Γάλλο τεχνικό, πρώην της Ρόμα και της Λυών. Πιο συγκεκριμένα, η τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ, ξεκίνησε με το σχόλιο πως δεν υπάρχει κανένα νόημα να γράφονται τέτοια ονόματα και τονίζει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν και σε αυτό το διάστημα έχει εξετάσει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή τελική επιλογή. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα παράθεσης ονομάτων, που τυχόν εξετάζονται, και πολύ περισσότερο η καλλιέργεια και η εκτόξευση προσδοκιών στους οπαδούς μας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα απολύτως δεδομένο. Η άκρατη ονοματολογία, εκτός του ότι μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική και πλήρως αποπροσανατολιστική στην πιο καθοριστική καμπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, δεν εκφράζει και δεν εκπορεύεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ».

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες με ένα κλικ ζωντανά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News