ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming:

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Επανάληψη ή ρεβάνς…

Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται στο «Γ. Καραισκάκης» για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ με τους γηπεδούχους να παίζουν για την ιστορία τους και κιτρινόμαυρους να «καίγονται» για βαθμούς (25/4, 19:30).

Olympiakos – AEK Live Streaming

Με νωπές τις μνήμες από το παιχνίδι τους πριν 20 μέρες στο ΟΑΚΑ Ολυμπιακός και ΑΕΚ  αναμετρώνται αυτή τη φορά στο Φάληρο, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι θέλουν άλλη μια νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και οι κιτρινόμαυροι μια ποδοσφαιρική εκδίκηση για το βαρύ 1-5 στο Μαρούσι.

Ο Ολυμπιακός όπως είναι γνωστό αγωνίζεται για την υστεροφημία του καθώς έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν χαρακτηρίζονται βασικοί. Όμως ακόμη κι έτσι, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη και αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά η επικράτηση του είναι στο 1.57.Παναθηναϊκός Νέα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

Για την ΑΕΚ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, προέρχεται από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, όπου κράτησε το +5 αλλά δεν εξασφάλισε ακόμη τίποτα. Στην Ένωση γνωρίζουν ότι ακόμη και ο ένας βαθμός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν η ΑΕΚ κάνει το «μπαμ» στο «Καραϊσκάκη» και φύγει με το διπλό τότε έχει απόδοση 6.20!

Στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει 4 νίκες και ένα ματς ήρθε ισόπαλο. Ταυτόχρονα η ΑΕΚ μετρά 13 συνεχόμενα ντέρμπι χωρίς νίκη! Αν δεν προκύψει νικητής στο Φάληρο, η στοιχηματική απόδοση στης ισοπαλίας βρίσκεται στο 4.00. Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/W5EPSHBm

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News