Ολυμπιακός - ΑΕΚ Live Streaming 27/10/2019

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Live Streaming: Olympiakos - AEK LIVE | FREE LINKS

Ολυμπιακός – ΑΕΚ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Φάληρο στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Δείτε ζωντανά.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ Live Streaming: Ο Μίχαελ Ένινγκ ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (27/10, 17:15), με τον Γιάννη Φετφατζίδη να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού και να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των “εκλεκτών” του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

OΆρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (27/10, 17:15) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 1, με τον Μίχαελ Ένινγκ να ανακοινώνει την αποστολή για το αυριανό ματς.

Ο Γερμανός συμπεριέλαβε κανονικά τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, προσφέροντας μία έξτρα λύση στην επιθετική γραμμή.

Αναλυτικά η αποστολή: Έμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Σάσα, Μπα, Τόνσο, Ιντέγε, Ντουάρτε, Φετφατζίδης.

Τη νίκη που θα την φέρει σε… στενή επαφή με την κορυφή της Super League ή έστω την ισοπαλία που δεν θα την απομακρύνει περισσότερο από αυτή θέλει η ΑΕΚ απόψε απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης (19:30, Novasports 1) .

Ο Νίκος Κωστένογλου φαίνεται πως έχει αποφασίσει να επιλέξει με θαρραλέο σχήμα την «Ένωση». Πέραν του ότι εγκατέλειψε την τριάδα στην άμυνα, όλα δείχνουν πως θα ρίξει στη μάχη αρκετά από τα επιθετικά του όπλα δίνοντας το σύνθημα για νίκη.

Ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, οι Τσιγκρίνσκι και Βράνιες θα συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ, ενώ ο Μπακάκης δεξιά και ο Λόπες αριστερά θα είναι τα μπακ.

Σιμόες και Γαλανόπουλος θα αποτελούν τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ σε ρόλο εξτρέμ θα κινούνται ο Αλμπάνης από τα αριστερά και ο Ντέλετιτς από τα δεξιά, με τον Λιβάγια πίσω από τον Ολιβέιρα.

Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης τέθηκαν με θλάση ο Πέτρος Μάνταλος και λόγω γαστρεντερίτιδας που τον εξάντλησε ο Νίκλας Χουλτ. Εδώ και καιρό ήταν γνωστή η απουσία του λαβωμένου Μπάρκα, ενώ χθες ένιωσε μια ενόχληση και ο Κλωναρίδης.

Λινκς για το παιχνίδι…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το olympiakos aek live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News