ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming | Olympiacos - Real Madrid

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming:

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ (8/10, 21:00) ξεχωρίζει στο δεύτερο πιάτο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague.

Τόσο οι «ερυθρόλευκοι», όσο και η «βασίλισσα» ξεκίνησαν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην πρεμιέρα και το μεταξύ τους ματς αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες με σκοπό να αποφύγουν την πρώτη ήττα στη διοργάνωση.

Olympiacos – Real Madrid Live Streaming

Ο Ολυμπιακός με όπλο του την έδρα, αλλά και την ψυχολογία που πήρε από τις δύο σερί νίκες απέναντι σε Μπασκόνια (75-50) στην Ευρώπη και με την ΑΕΚ (103-78) στην Α1 φιλοδοξεί να δείξει τις άγριες διαθέσεις του και με την «βασίλισσα».

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μας απέδειξε ότι οι γρήγορες επιθέσεις και η πιεστική άμυνα είναι δυο βασικά χαρακτηριστικά που εφαρμόζει στο παιχνίδι στη μετά Σπανούλη εποχή. Οι Βεζένκοφ, Σλούκας και Παπανικολάου έδειξαν στα πρώτα παιχνίδια ότι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

«Η δουλειά μας είναι να βλέπουμε τι γίνεται και στις δυο πλευρές, σε άμυνα και επίθεση. Η άμυνα είναι πάντα σημαντική. Παρά το ότι με την Μπασκόνια δεν σουτάραμε καλά στο τρίποντο, κερδίσαμε εύκολα γιατί κλέψαμε μπάλες, είχαμε ασίστ και κάναμε όλα τα σημαντικά που πρέπει να κάνεις στο μπάσκετ», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.euroleague Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέδειξε με το «καλημέρα» ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει. Στην πρεμιέρα της Euroleague οι Μαδριλένοι επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές με 82-69.

Οι νεοαποκτηθέντες Γιαμπουσέλε, Ερτέλ μαζί με τον Ταβάρες ήταν οι παίκτες «κλειδιά» για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο. Ιθύνων νους για την Ρεάλ είναι ο Αμερικάνος γκαρντ Νάιγκελ Γκος.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι ξυπνάει μνήμες θριάμβου για τους «ερυθρόλευκους» αφού το 2013 στο τελικό του Final4 στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 100-88 της Ρεάλ Μαδρίτης και αναδείχθηκε για 3η φορά πρωταθλητής Ευρώπης. Έκτοτε η Ρεαλ Μαδρίτης μέσα στο ΣΕΦ μετράει 6 ήττες (2 στην παράταση) και μόλις μια νίκη. Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming | Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News