Ολυμπιακος - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Olympiacos – PAS Giannina

Ολυμπιακος - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Ολυμπιακος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Ολυμπιακος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming:

Ματς για γερά νεύρα αναμένουμε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Olympiacos – PAS Giannina Live Streaming

Αποτελεί αρνητική έκπληξη το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στο 2022 παραμένει χωρίς νίκη (0-2-1). Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τα δύο διαδοχικά 0-0 με Απόλλων και Παναθηναϊκό, την Τετάρτη ηττήθηκαν (2-1) στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό στο πρώτο ματς για τη φάση των «8» του Κυπέλλου. Η αγωνιστική εικόνα των Πειραιωτών έχει φέρει ανησυχία στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και ψάχνει λύσεις μέσα από το ρόστερ του, ούτως ώστε να βάλει τέλος στην γκρίνια του κόσμου. Υπενθυμίζουμε ότι λόγω Κόπα Άφρικα απουσιάζουν οι Σισέ, Ονιεκούρου, Αγκιμπού Καμαρά, Κουντέ και Ροντρίγκες, ενώ τραυματίας παραμένει ο Αντρέας Μπουχαλάκης. 

Πάντως, ο Μάρτινς πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνο η ομάδα του να ανεβάσει εκ νέου ταχύτητα. «Πραγματικά πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, μπορούν να στηρίξουν την ομάδα στο πρόγραμμα που έχουμε, το οποίο είναι βαρύ. Παρότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση πιστεύω στην ομάδα μου και στους παίκτες μου», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αήττητος στο 2022 με δύο ισοπαλίες (1-1 με Ατρόμητο και ΟΦΗ) μια νίκη (1-0 με τον Ιωνικό) και συνολικά τρία under. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογία ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό και κυνηγάει  με αξιώσεις το μεγάλο της στόχο που είναι να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο ΠΑΣ στο Φάληρο θα παραταχθεί χωρίς τον βασικό του επιθετικό Περέα, ενώ ο Μεταξάς εξέφρασε την ανησυχία του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. «Μας απασχολεί η αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας μας. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πάντα μια δυνατή ενδεκάδα που πρέπει με τις απουσίες που έχουμε να δουλέψουμε πολύ καλά τακτικά για να ανταποκριθούμε σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι», υποστήριξε ο νεαρός Έλληνας τεχνικός.

Η προϊστορία μας δείχνει ότι ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες μέσα στο Φάληρο. Συγκεκριμένα, οι Γιαννιώτες στις πέντε τελευταίες τους επισκέψεις στον Πειραιά μετράνει ισάριθμες ήττες κι έχουν σκοράρει μόλις μια φορά.Live Streaming σουπερ λιγκα

Ολυμπιακος – ΠΑΣ Γιαννινα Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – ΠΑΣ Γιαννινα

Ολυμπιακος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/23_1_2022_19_30_olympiacos_pas_giannina/47-1-0-25088

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News