«Ένα μόνο σου ζητώ» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

«Ένα μόνο σου ζητώ» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Τριφυλλάρα σ’ αγαπάω, ένα μόνο σου ζητώ…

Πρώτο ντέρμπι στη σεζόν για τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό (3/10, 20:30). Δυνατό τεστ για τους «πράσινους», οι οποίοι στη Λεωφόρο τα έχουν πάει καλά κόντρα σε Απόλλωνα και Βόλο με συντελεστή τερμάτων 9-1, αλλά εκτός δυσκολεύονται μην έχοντας βρει ακόμα βαθμό και δίχτυα.

Αποδεκατισμένος ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο. Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Ιωαννίδης είναι εκτός. Η αποστολή για τον αγώνα είναι η παρακάτω:

Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Παλάσιος, Ρόμπι, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Το Τριφύλλι καλείται να αφήσει πίσω τα προβλήματα τραυματισμών, όσοι παίξουν να δώσουν το 200% τους και να εκμεταλλευτούν τυχόν κόπωση που μπορεί να βγάλει ο Ολυμπιακός μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι του με τη Φενέρ. 

Η ΚΕΔ όρισε τον Σλοβένο, Σλάβκο Βίντσιτς, διαιτητής ο οποίος είχε συμμετάσχει σε κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας και στο σημείο (πολυτελή βίλα) που είχε εντοπιστεί, στη Βοσνία, βρέθηκαν εννέα γυναίκες, 26 άντρες, όπλα και κοκαΐνη.

Το μήνυμα του Καρλίτος για το ντέρμπι

«Αυτό που μπορώ δεδομένα να πω είναι ότι θα τα δώσουμε όλα και σε αυτό το ματς και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτό κάνουμε σε κάθε ματς και αυτό θα κάνουμε και απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για την επερχόμενη αναμέτρηση». 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News