Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming | Olympiacos - Panetolikos

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming:

Την Τετάρτη το απόγευμα (17:15) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Φάληρο τον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική της Super League. Πρόκειται για τη δεύτερη κόντρα των δύο ομάδων σε διάστημα δύο βδομάδων, ενώ θα ακολουθήσει ακόμα μία για το Κύπελλο στο ίδιο γήπεδο.

Olympiacos – Panetolikos Live Streaming

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Θα ακολουθήσει η ρεβάνς της ερυθρόλευκης ήττας στο Αγρίνιο με σκορ (2-1) στις 09/02.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα (1-1) απέναντι στον ΠΑΟΚ με γκολ του Τικίνιο. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως έμειναν όρθιοι, διατήρησαν το αήττητο στο πρωτάθλημα και παραμένουν στο +9 από τον 2ο της βαθμολογίας.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο βαθμολογικό πλεονέκτημα δεν μπορεί να φέρει εφησυχασμό. Και οι Πειραιώτες δεν θέλουν να πέσουν στις… παγίδες των φιλοξενούμενων.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε. Πάντα παίζουμε για τη νίκη και το θετικό είναι ότι δεν χάσαμε. Κρατάμε τη βαθμολογική απόσταση από τους διώκτες μας. Στο πρώτο μέρος υπήρξε περισσότερη πίεση από τον ΠΑΟΚ. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε αντιδράσαμε και το θετικό ήταν ότι ισοφαρίσαμε γρήγορα», τόνισε ο Πέδρο Μάρτινς μετά το 1-1  στην Τούμπα. Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming

Ο Παναιτωλικός τις τελευταίες βδομάδες παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα πάνω στο χορτάρι. Οι νίκες επί του Ολυμπιακού (2-1 στο Κύπελλο), με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (2-4) και επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (1-2), επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Ωστόσο, το θετικό σερί δεν συνεχίστηκε στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο Αγρίνιο. Εκεί η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ηττήθηκε με σκορ 0-2 κι αποχώρησε από το τερέν με έντονα παράπονα προς τον διαιτητή Θανάση Τζήλο.

«Οι αποφάσεις του διαιτητή μας πείραξαν το μυαλό. Νομίζω ότι δεν μπήκαμε στο παιχνίδι κι αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια. Είμαι απογοητευμένος από το πώς παίξαμε γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια και επιβραβεύει, πλέον κοιτάμε μπροστά», υποστήριξε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τα δύο φετινά ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν Over 2,5 και Goal. Για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 στο Αγρίνιο, ενώ στο Κύπελλο ηττήθηκε με το ίδιο σκορ.Live Streaming σουπερ λιγκα

 

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Παναιτωλικος

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/2_2_2022_17_15_olympiacos_panetolikos/47-1-0-25212

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News