Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Όλα έτοιμα για τη σέντρα στο ντέρμπι «αιωνίων»…

Πρώτο μεγάλο ντέρμπι στη σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (3/10, 20:30) στο Φάληρο. Με πολλές και σημαντικές απουσίες το Τριφύλλι στο Καραϊσκάκης, με σύμμαχο βέβαια την εξτρά κόπωση που κουβαλάει ο Ολυμπιακός από το ευρωπαϊκό ματς του της Πέμπτης.

Η Κ-19 ήδη έκανε αυτό που έπρεπε το Σάββατο, παρότι το ματς δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα έχανε με 2-1 μετά από 15 λεπτά, ωστόσο πανηγύρισε σπουδαίο διπλό με σκορ 2-3. 

Το ντέρμπι «αιωνίων» είναι προγραμματισμένο για τις 20:30 της Κυριακής 3/10. Τηλεοπτική μετάδοση υπάρχει μέσα από το NovaSports Prime.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Έχω παίξει στην ζωή μου πολλά ντέρμπι, Μπόκα – Ρίβερ Πλέιτ, όπως επίσης και Ιντεπεντιέντε-Ράσινγκ που είναι από τα πιο έντονα ντέρμπι στη χώρα μου. Οπότε εδώ θα  μπορούσα να παραλληλίσω το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός σαν ένα αντίστοιχο του Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ.

Βεβαίως είναι ντέρμπι, πρέπει να τα παίξεις όλα για όλα και να αφήσεις ακόμα και τη ζωή σου στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο Παλάσιος για το ντέρμπι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News