ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming | Olympiacos - Monaco

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming:

O Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό την Παρασκευή (5/11, 21:00) στο ΣΕΦ. Αγώνας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague. Το συγκεκριμένο παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Η επιστροφή του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς, στον Πειραιά να μαγνητίζει.

Olympiacos – Monaco Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» με 5 νίκες σε ισάριθμα ματς μέσα στο «σπίτι» τους φιλοδοξούν να διατηρήσουν το αήττητο της έδρας τους. Μια νίκη που αν έρθει θα τους κρατήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός με όπλο του την άμυνα και την επιθετική ενέργεια που βγάζουν στο παρκέ οι Σλούκας, Ντόρσει, Βεζένκοφ και Παπανικολάου είναι εκ των πρωταγωνιστών στη φετινή διοργάνωση. Μέσα στο ΣΕΦ έχει αποδείξει ότι δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο.

Ακόμα και την περασμένη αγωνιστική που η Φενέρμπαχτσε απείλησε μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα το αήττητο των Πειραιωτών η λύση βρέθηκε με τον Σλούκα να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι και να ανεβάζει τον Ολυμπιακό στην 3η θέση της βαθμολογίας (5 νίκες, 2 ήττες).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε ενίσχυση μέσα στη ρακέτα και η διοίκηση του έκανε το χατίρι. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Κουίνσι Έισι. Παίκτης ο οποίος μοιάζει ιδανική προσθήκη. Τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα στον τρόπο με τον οποίο παίζει φέτος ο Ολυμπιακός. Ο Αμερικανός είναι 31 ετών, έχει ύψος 2.01 και μπορεί να δώσει βοήθειες μέσα στη ρακέτα τόσο στη θέση «4» όσο και στην «5».euroleague Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming

Η Μονακό, αν και πρωτάρα στη φετινή Euroleague, έχει κάνει αρκετές ζημιές. Οι 4 νίκες στις 7 πρώτες αγωνιστικές, αλλά και το πανάκριβο ρόστερ που διαθέτει  με πρωτεργάτη τον Μάικ Τζέιμς, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και μέχρι πέρυσι παίκτης των Νετς θα είναι ο βασικός κίνδυνος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι Μονεγάσκοι την περασμένη αγωνιστική απέδειξαν ότι έχουν άγριες διαθέσεις, αφού επικράτησαν της ΤΣΣΚΑ με 97-80 και πλέον έχουν βάλει πλώρη για είσοδο στην οκτάδα. Στο συγκεκριμένο ματς η Μονακό βρέθηκε να χάνει με αρκετούς πόντους, όμως έδειξε χαρακτήρα και έφερε τα πάνω κάτω.Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming | Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News