ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | Olympiacos - Ionikos

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ιωνικό (7/11, 19:30) στο Καραϊσκάκη. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στης Super League.

Olympiacos – Ionikos Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν απέναντι στους νεοφώτιστους  να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα. Παράλληλα να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρόβλημα που καλείται να λύσει ο προπονητής των πρωταθλητών, Πέδρο Μαρτίνς είναι η κούραση. Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 4η αγωνιστική του Europa League και κατανάλωσε αρκετές δυνάμεις.

Η αναμέτρηση απέναντι στους Γερμανούς είχε άσχημη εξέλιξη, αφού ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες να καθαρίσει τη νίκη και στις καθυστερήσεις τιμωρήθηκε δεχόμενος γκολ από τον Χάουγκε.

«Είναι ένα σκληρό το αποτέλεσμα για εμάς. Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα σήμερα. Κάναμε δύο λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Απειλήσαμε περισσότερο και είχαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, αλλά για ακόμα μια φορά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Έτσι δείχνει η στατιστική. Πληρώσαμε τα λάθη μας. Πλέον οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, αφού μας περιμένει δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη», υποστήριξε ο Μαρτίνς.super league Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να επιστρέψει στις νίκες και περιθώρια για «στραβοπάτημα» επί ελληνικού εδάφους δεν έχει, διότι η ΑΕΚ τον ακολουθεί κατά πόδας στο -1.

Ο Ιωνικός, αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία, έχει μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία στη Super League και στα τελευταία 4 παιχνίδια του σκοράρει. Η ομάδα της Νίκαιας δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα και μέσα στο Καραϊσκάκη θα κυνηγήσει την έκπληξη παίζοντας με αντεπιθέσεις. Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού μετράνε δύο σερί παιχνίδια αήττητοι και την περασμένη αγωνιστική δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης (1-1) στο φινάλε αναμέτρησης από τον Βόλο.

Πρόσφατη προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχει, αφού ο Ιωνικός απουσίαζε από τα σαλόνια της Super League. Τελευταίο παιχνίδι ήταν τη σεζόν 2006/07 και τότε ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0. Την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο οι δύο ομάδες είχαν κολλήσει στο 0-0.Live Streaming σουπερ λιγκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News