ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming | Olympiacos - Atromitos

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming:

Ολυμπιακός και Ατρόμητος θα κονταροχτυπηθούν στο Φάληρο (12/9, 20:30). Ματς στην εκκίνηση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή. Επιθυμούν με το «καλημέρα» να δείξουν ότι μέσα στην έδρα τους είναι το απόλυτο αφεντικό. Ο Ατρόμητος, έχοντας πλέον στο πίσω μέρος του μυαλού του την περυσινή αποτυχημένη σεζόν, φέτος στοχεύει σε είσοδο στα πλέι οφ. Ωστόσο, με την εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου πέφτει στα δύσκολα.

Olympiacos – Atromitos Live Streaming

Οι Πειραιώτες σκέφτονται και φέτος την κατάκτηση της κορυφής. Η διοίκηση αποφάσισε να μην αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή που έχει εφαρμόσει από το 2018 ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε συγκεκριμένες επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι (Βάτσλικ, Καμαρά, Ονιεκούρου, Λόπες, Τικίνιο) και έχει υποσχεθεί να δημιουργήσει μια ομάδα που θα ικανοποιήσει στο έπακρο τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ο αποκλεισμός από τη Λουντογκόρετς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε αναστάτωση στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και η ηρεμία επανήρθε στα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβα. Εκεί ο Ολυμπιακός με μια νίκη (3-0 στο Φάληρο) και μια ισοπαλία (2-2 εκτός έδρας) εξασφάλισε την είσοδό του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.Superleague Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

Στον Ατρόμητο αποφάσισαν να στηριχθούν σε ισπανικό μοντέλο. Οι Περιστεριώτες έδωσαν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Ισπανό Άνχελ Λόπεθ, οποίος είχε επιτυχημένη πορεία στον Βόλο και αντικατέστησε τον Σάββα Παντελίδη.

O Ευθύμης Κούλούρης επέστρεψε από την Τουλούζ. Θα αναλάβει εκ νέου δράση στην επιθετική γραμμή. Υπενθυμίζουμε ότι ο Έλληνας φορ τη σεζόν 2018/19 έπαιξε στον Ατρόμητο και σε 28 συμμετοχές πέτυχε 19 γκολ. Η έλευση του Κουλούρη μαζί με τις μεταγραφές των Ματίας Πισάνο (μεσοεπιθετικος), Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ντάνι Καστεγιάνο (αμυντικοί) αποδεικνύουν ότι ο Ατρόμητος έχει τοποθετήσει ψηλά τον πήχη.

Ο φιλοξενούμενοι μέσα στο Καραϊσκάκη μετράνε τρεις ήττες την τελευταία τριετία (4-0, 2-0 και 2-1), ενώ τη σεζόν 2017/18 επικράτησαν με σκορ 0-1 και έσπασαν το τότε αήττητο σερί του Ολυμπιακού. Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News