Ολυμπιακος – Αταλαντα Live Streaming | Olympiacos - Atalanta

Ολυμπιακος – Αταλαντα Live Streaming

Ολυμπιακος – Αταλαντα Live Streaming: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αταλάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον επαναληπτικό της φάσης των «32» του Europa League (19:45).

Olympiacos – Atalanta Live Streaming

Η καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και το προβάδισμα που πήρε ο Ολυμπιακός μέσα στο Μπέργκαμο, δεν έμεινε μέχρι το τέλος. Και εν τέλει συμβιβάστηκε με την ήττα (2-1) από την Αταλάντα. Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πίεσαν πολύ τους γηπεδούχους, ουσιαστικά τους αιφνιδίασαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Όμως στην επανάληψη, η Αταλάντα ανέλαβε την ηνία, εκμεταλλεύτηκε τις δύο αδράνειες στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού κα με πανομοιότυπο τρόπο έκανε την ανατροπή. Τώρα, οι Πειραιώτες καλούνται να κάνουν την υπέρβαση μέσα στην «καυτή» έδρα τους. Με δεδομένο ότι δεν ισχύει και το εκτός έδρας γκολ, οι Πειραιώτες καλούνται να επικρατήσουν με οποιαδήποτε διαφορά δύο τερμάτων για να πανηγυρίσουν αυτοί την πρόκριση. Το 1-0 στέλνει το ματς στην παράταση, το 2-0 τους στέλνει στους «16» του θεσμού κοντολογίς.

Το θετικό σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, τουλάχιστον, είναι ότι με τα νέα μέτρα επιτρέπεται 50% της χωρητικότητας του γηπέδου. Και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι στο φαληρικό γήπεδο θα βρεθούν περίπου 16.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών.Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – Αταλαντα Live Streaming

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ουσιαστικά προβλήματα, αφού έχει επιστρέψει και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό του και τέθηκε εκ νέου στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή. Που θα έχει ακόμα έναν ταχύτατο ακραίο για να δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Η Αταλάντα δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, κάτι που φάνηκε και στην ήττα με 1-0 από τη Φιορεντίνα για το πρωτάθλημα Ιταλίας την Κυριακή. Βέβαια δε θα είναι ομάδα που μπορείς να υποτιμήσεις, καθώς διαθέτει την ποιότητα τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό να κάνει τη ζημιά στους «ερυθρόλευκους». Πάντως, πλην του Ολυμπιακού, δεν έχει κερδίσει καμία άλλη ομάδα τον τελευταίο ένα μήνα και κάτι (1-2-3).

Αυτό που προβληματίζει τον Τζιανπιέρο Γκασπερίνι είναι οι πολλές απουσίες. Κυρίως στη γραμμή κρούσης. Εκτός από τους μακροχρόνια απόντες, Ίλισιτς, Ζαπάτα και Μίραντσουκ, εκτός τέθηκε και ο Λουίς Μουριέλ. Αποκόμισε πρόβλημα στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Λογικά θα είναι εκτός και ο αμυντικός Παλομίνο.live streaming σουπερ λιγκα

Ολυμπιακος – Αταλαντα Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Αταλαντα

Ολυμπιακος – Αταλαντα Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/24_2_2022_19_45_olympiacos_atalanta/47-1-0-25514

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News