Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming | Olympiacos - Aris

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming:

Με μια παραδοσιακή «μονομαχία» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη ολοκληρώνεται την Κυριακή (19.30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» η 13η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες υπόσχονται ματς για γερά νεύρα, αφού αμφότερες διψούν για το «τρίποντο».

Olympiacos – Aris Live Streaming

Ο Ολυμπιακός με 7 σερί νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, παραμένει αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στον Άρη δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα αμφισβήτησης, αφού η ΑΕΚ τους ακολουθεί στο -6.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να κάνει σωστή διαχείριση και να βρει λύσεις στον τομέα της κούρασης. Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες την Πέμπτη αντιμετώπισαν στην Αμβέρσα την Αντβέρπ και παρά την ήττα με 1-0 εξασφάλισαν ως 2οι στον όμιλο- το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του. Xαρακτηριστικά τόνισε: «Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι στην Ευρώπη από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό. Έκανα τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες αρκετά λάθη. Θέλω να πω ότι περιμένουμε μεγάλη βελτίωση από την ομάδα μας και θέλουμε πιο αποτελεσματικό και δυνατό κέντρο».Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming

Για τον Άρη η αγωνιστική κρίση ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι Θεσσαλονικείς φιλοδοξούν να κοιτάξουν στα μάτια τους πρωταθλητές. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προέρχεται από δύο σερί νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα (με ΠΑΟΚ 0-1 και Αστέρα Τρίπολης 1-0). Eνδιάμεσα νίκησαν και τον ΟΦΗ 3-1 στους «16» του Κυπέλλου. Οι παραπάνω νίκες έχουν τονώσει την αυτοπεποίθηση όλων, ενώ ο Άρης παρά το -6 απέχει πλέον μόλις δυο βαθμούς από την 3η θέση της βαθμολογίας.

«Ήμασταν πληγωμένοι πριν τον ΠΑΟΚ. Κάναμε ψυχολογική διαχείριση, ανταποκρίθηκαν και αντέδρασαν τα παιδιά. Κρατάμε το αποτέλεσμα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά και βελτίωση μέχρι να φτάσουμε τον Άρη εκεί που αξίζει», δήλωσε ο Μάνζτιος μετά τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Αστέρα.

Ο Άρης από τη σεζόν 18/19 που επέστρεψε στα… σαλόνια της Super League μετράει 4 ήττες (4-1, 4-2, 3-1, 1-0) και μια ισοπαλία (1-1) σε 5 ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν περνάει απαρατήρητο ότι στα συγκεκριμένα ματς μόλις μια φορά δεν έχει σκοράρει απέναντι στους «ερυθρόλευκους».Live Streaming σουπερ λιγκ

Ολυμπιακος – Αρης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Αρης

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News