Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming | Olympiacos - Aris

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:00) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία των playοffs. Μάλιστα, έρχεται και ως συνέχεια της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την περασμένη Κυριακή.

Olympiacos – Aris Live Streaming

Εκεί ο Άρης υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη φετινή του ήττα. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έχασαν το αήττητο και παράλληλα είδαν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ να μειώνεται. Πλέον, η απόσταση από τη δεύτερη θέση είναι στους 12 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για απώλειες.

Αυτό κατέστη σαφές από τον Πέδρο Μαρτίνς προς τους ποδοσφαιριστές του, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Με τον Πορτογάλο να ανεβάζει τον ρυθμό των προπονήσεων. Επιπλέον, φρόντισε να μιλήσει σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, εν όψει των δέκα αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα, αλλά και των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Την περασμένη Κυριακή με τον Άρη, ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές. Αυτό είχε ως συνέπεια να επηρεαστεί κατά πολύ η ομοιογένεια της ομάδας. Τουλάχιστον σε σύγκριση με τον παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα λίγες ημέρες νωρίτερα. Η εμφάνιση στο «Βικελίδης» δεν ήταν πειστική και ο Πορτογάλος τεχνικός θα επαναφέρει τους βασικούς. Οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς θα πάρουν θέση στο κέντρο της άμυνας, όπως και ο Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο.Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming

Το κλίμα στις τάξεις του Άρη δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Οι «κίτρινοι» μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί του Ολυμπιακού. Μάλιστα η τελευταία ήρθε και με ανατροπή, μετά το αρχικό προβάδισμα των φιλοξενουμένων.

Τώρα, έχουν αντιστραφεί οι όροι και στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των playoffs, ο Άρης θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Χερμάν Μπούργος βρίσκεται για μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, αλλά έχει καταφέρει να αφήσει το αποτύπωμά του. Έχει επαναφέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια και έχει εκτοξεύσει την ψυχολογία των παικτών.

Βέβαια υπάρχουν και προβλήματα για τον αγώνα στο φαληρικό γήπεδο. Εκτός πλάνων τέθηκε ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του ποδιού του. Πλέον, κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός είναι και ο Ματέο Γκαρσία, που μέσα στο Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει από την Αργεντινή. Αντίθετα εκ νέου διαθέσιμοι θα είναι οι Σούντγκρεν και Μπερτόγλιο.Live Streaming σουπερ λιγκ

Ολυμπιακος – Αρης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Αρης

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/13_3_2022_19_00_olympiacos_aris/47-1-0-25811

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News